2777
2789
عنوان

متاهلا چه قدر دوست خانوادگی دارید و باهاشون رفت و آمد دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 810 بازدید | 24 پست

نه من زیاد رفت و آمد رو دوست ندارم، آدم بعضی مواقع برنامه ریزی می‌کنه تنها باشه ریلکس کنه یهو میگن میخوایم بیایم و اینا ، هر چقد دور آدم کمتر باشه بهتره ، دوست زیاد دارم ولی رفت و آمد ب خونه ندارم همسرم هم اهل دوست آوردن به خونه نیس خوشش نمیاد

🦋 زیباترین پروانه ها هم قبل از پرواز کِرم بودند و تغییر آنها را زیبا کرد...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما خیلی دوست خانوادگی داریم خب به اختلاف بخوریم چی میشه اخرش اینه قطع رابطه میکنیم و کس دیگه رو جا ...

خب منم به خاطر همیناس دوست ندارم زیاد با فامیل رفت و آمد کنم

کسی هم واسه دوستی نمیپسندم

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

من چند تا دوست صمیمی دارم که از دانشگاه با همیم‌. الان همه ازدواج کردیم ولی زیاد تمایلی ندارم که ارتباط خانوادگی داشته باشیم. خودمون با هم میریم بیرون یا معمولا همدیگه رو برای نهار و عصرونه دعوت میکنیم که شوهرا سر کارن. همسرم هم با دوستاش همینطوره.

در بدترین ما آنقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب‌جویی کند.
نه من زیاد رفت و آمد رو دوست ندارم، آدم بعضی مواقع برنامه ریزی می‌کنه تنها باشه ریلکس کنه یهو میگن م ...

منم همین رو‌ میگم 

میگم میرم مسافرت ریلکس کنم

نه اینکه هوای دیگران رو داشته باشم

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
من چند تا دوست صمیمی دارم که از دانشگاه با همیم‌. الان همه ازدواج کردیم ولی زیاد تمایلی ندارم که ارت ...

منم مثلا دوست پارکی دارم که بچه هامون رو میبریم پارک

ولی خونه ی هم نمیریم

دوست های متاهل و خوب شوهرم اینجا نیستن

هم آدم خوب وجود داره هم بد   ربطی به دوست یا فامیل بودنش نداره که

دقیقا

آخه شوهرم میگفت تو عین مامانتی رفت و آمدی نیستی

دوست های دبیرستانم که میشد عین خواهر بشیم دیدم موزی بازی درمیاره گذاشتمشون کلا کنار

دوست های دانشگاهمم همه مشغول زندگی شونن

صمیمی نیستم

خب من از کجا دوست بیارم

پسرخاله و دخترخاله شم دلیلش رو گفتم

خاله های شوهرم خیلی خطرناکن

پسرخاله ش هم به شدت به شوهرم حسودی میکنه

منم مثلا دوست پارکی دارم که بچه هامون رو میبریم پارک ولی خونه ی هم نمیریم دوست های متاهل و خوب شوه ...

در همین حد خوبه. شوهر منم فقط یه بار خونه هرکدوم از دوستام اومده. پدر و مادرم با دوستاشون مسافرت میرن ولی ما حداقل الان که جوونیم سفر دو نفره رو ترجیح میدیم. دوست جای خودش؛ زندگی شخصی هم جای خودش. کلاس و بیکلاسی نداره... صرفا انتخابه.

در بدترین ما آنقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب‌جویی کند.
در همین حد خوبه. شوهر منم فقط یه بار خونه هرکدوم از دوستام اومده. پدر و مادرم با دوستاشون مسافرت میر ...

من‌به سبک خودم آرامش دارم