2777
2789
عنوان

پسری که باباش پولداره یا پسری سال آخر پزشکیه ؟ کدومو انتخاب کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 894 بازدید | 56 پست
پزشک بودن خالی که امتیاز نیست. همون اولی که پول داره بهتره والا

خرج خواهر و مادر و باید بده.خانوادشم میگه داغونن.همین کلی مشکل ایجاد میکنه

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دومی

پولی ک پدر برای خود پدره برا بچه خیری نداره 

اونی که روی پای خودشه تو اون شرایط سخت باید به احترامش دست زد تعظیم کرد بگی افرین دم غیرتت گرم که اینقد پشتکار داری 

بین پول و مردونگی هیچوقت گیر نیفت!

اکانت دست سه (دختر) است

معلومه اولی همه چی تمامه پرستارکه هست خشکل وخانواده دارم هست توزندگیت دردسرنداری حالااون پزشکم بشه چه گلی می خادسرادم بزنه همش دردسره تازه پزشک که بشه چشمش می خوره پل ازجادرمیشه 

والامن شوهرم حمایت پدر رو هم داره ۳۰ سالش هنوز کمکش میکنن از دوران عمومی تا الان که تخصص باباش خونه داده ماشین داده خودش فقط میتونه ی غذا و امکانات ابتدایی با حقوق شرم اور رزیدنتی فراهم کنه وای به حال اینکه تازه عمومی ام هست حالا طرح و نمیدونم امتحان دستیاری  ۴سال تخصص و طرح تخصص و بورد و امتیاز پروانه .... 

حمایت نباشه خیلی سخته 

هرچند این مدل قضاوتت اصلا درس نیست و باید دقت کنی کدوم از لحاظ اخلاقی شبیه ات نه فقط پول و شغل و قیافه

عکس پروفایل عکس فندق مامانش                                  دوست  دارم امید زندگی  مادر                                               کاربری قبلیم نمی دونم چرا تعلیق شد !

بنظرم دومیه سخته انتخاب کردنش چون دوتاخواهرمجرد داره مامانشم پیره خرج سه نفر ب عهدشه فردا این خواهراش جهاز میخوان جز برادرش هم کسیو ندارن وضع مالیشونم ک خوب نیس ....رو اولی فکر کن 

من خدارو توبرق چشمای آدمهایی میبینم  که ازحال خوب دیگران حال دلشون خوب میشه