2777
2789
عنوان

پسری که باباش پولداره یا پسری سال آخر پزشکیه ؟ کدومو انتخاب کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 894 بازدید | 56 پست

اول اخلاق مهمه.دوم اینکه به دلت بشینه و تفاهم داشته باشین.ولی دومی باید خرج خانوادشم بده و خانواده مهمه.من بودم رو اولی فکر میکردم و بیشتر رفت و امد میکردم.چون ملاک فقط پول نیست.اونم نه پول خودش!

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اولی بابا

من یک درخت سرسبز  بزرگ با ریشه های قوی هستم  ایقد قوی و محکم  ک هیچ طوفانی  نمیتونه  تکونم  بده در مقابل تمام سختی های زندگی محکم  هستم چونکه پشتم ب خدا گرمه عاشقتم خدای مهربون و خوبم. بهترین ها رو میخوام ازت قشنگ ترین ها رو میخوام ازت تندرستی و عاقبت  به خیری میخوام ازت راستی یادت هست خدا جونم ک من بهت سخت و قوی ایمان دارم  منم همیشه یادم میمونه  هرگاه  ب لبه پرتگاه  رسیدم  تو بودی نجاتم دادی عاشقتم  معبود مهربونم.  ازت ممنونم دوست دارم خداااااا میدونم  بهترین ها رو بهم دادی و میدی  و خواهی داد😍😍😍😍😍😍😍      سبز سبزم  ریشه دارم  😍 من درختی استوارم  .راستی من از سال ۹۷ اینجا عضو هستم این کاربری جدیدمه  . 

خب اینا یه سری کلیات فقط درباره وضع مالیشونه 

شما چیزای دیگه رو هم در نظر بگیر، به قول بزرگان به گوهر وجودشون بنگر😁

📍جز درآوردن زبان کاش شما را هنر دیگری نیز بود! 🌘زخم بر تنِ «ایران» می‌زنند؛ ما که از شکوهِ آن روز آگاهیم، از درد به خود می‌پیچیم... 💜چشم به آتش وسط خیمه دوخت و گفت: میدانی که من چه کسی را توی دنیا از همه بیشتر دوست دارم؟ با خواب‌آلودگی گفتم: من را؟ با لبخند گفت: قبل از تو!.. شانه هایم را بالا انداختم و او زمزمه کرد: خدا را! (پارسیان و من_آرمان آرین) 💎مشکل از آدمها و این همه واژه که ساختند نیست، بعضی حرفها که خیال میکنیم گفتنی نیستند اصلا حرف نیستند، احساسات بی واژه‌ای هستند که با درد خو گرفتند و جایشان فقط در سینه آدمهاست، نه بر زبانشان.(فصل پنجم عاشقانه‌هایم_فاطمه ایمانی) 🦚بیا که دوش به مستی سروش عالم غیب/نوید داد که عام است فیض رحمتِ #او 💚او 💛و به یاد برگزیدهٔ او، خورشید ایران زمین ☀️(تیدا) زمزمه کرد: سپاس اهرمن! سپاس که باز هم به خاطرم آوردی که ایزدم درست میگوید! ... من کودکم را از خودم بیشتر دوست دارم، نه از خدایم! خدایی که نمیگذارد زانو زدن منِ بی همتای خلقت، در برابر تو ناچیز به سجده تبدیل شود، سزاوار کنار گذاشته شدن نیست! (تیدا، زاده نور یا تاریکی؟!_نسترن خدابنده=EVRINA) 🌹مهربان و مهربانو! اگه تو دیدگاهم واژگان کهن پارسی رو بکار بردم و برات ناآشنا بودن به شیوه سخنگوییم نخند🙂 من تلاش میکنم از زبانی گرامی که بازمانده پیشینه ایرانِ کهن هست ولی داره از بین میره پاسبانی کنم 🔥نوشتار «نماد آتش در ایران باستان_سایت پارسیان دژ» رو بخونید و چرایی ارزش آتش در ایران رو بدونید.

اولی به شرط اینکه بگی با یه پرستار ازدواج میکنم رو پول باباش حساب نکن نصف دخترا با این طناب رفتن تو چاه و پدره هزاری کمک نکرده ....

دومی خوبه ولی ادم می‌ترسه خدایی نکرده عقده ای شده باشه پول دستش بیاد یهو طغیان کنه چون از اول نداشته 

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات