خوشبحالشون مجردن و باحقوقشون عشق و حال میکنن مسافرت میرن گردش میکنن نیاین بگین حقوقشون کمه نخیر حقوقشون تو شهری که من زندگی میکنم خیلیم خوبه و اینکه مجردن واسه یه مجرد خیلی خوب کفاف میده الانم بهم دیگه دارن تبریک میگن و استوری میکنن من ۲۴سالمه و دیپلم آخ چقدر قلبم درد گرفت چقدر دلم برا خودم سوخت
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چرا دلت برا خودت میسوزه؟ اونا تلاش کردن تو چرا به یه دیپلم اکتفا میکردی؟ خب توام میرفتی دنبال یه چیزی
الانم دبر نشده این همه کار برو یه جا سر کار همونقد الان میتونی پول در بیاری چون حقوق معلمی چیزی نیست مطمئن باش منشی یا فروشنده هم بشی همونقد میگیری
تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@