2777
2789
عنوان

شوهرم علائم دوقطبی داره

212 بازدید | 14 پست

اولا اینو بگم دوازده ساله ازدواج کردم شوهرم اوایل خیییلی خوب بود جوری ک تمام فامیل عاشقش شدن،تقریبا ۶،۷سال اول،رفته رفته متوجه شدم مصرف مواد داره خیلی بهم ریخت،دست بزن گرفت،بد دهن،فحاااش،دوتا بچه هم دارم،تا اینکه هر سری حرفمون میشد میگفت گمشو بیرون و من نمی رفتم یروز تمام وسایل خودم و بچه هارو جمع کرد ریخت تو خیابون بیرونمون کرد قفل در خونه رو هم عوض کرد،حدود دوماه خونه بابام بودم قصدجدایی داشتم اومد دنبالم باهاش برگشتم یکماه و نیم باهم بودیم،دوباره ده روز پیش دعوایی درست کرد وحشتناک دست رو بابام بلند کرد چاقو کشید براش،این وسط دماغ خودشم شکست الان ده روزه خونه بابام هستم و بشدت کلافه از بلاتکلیفی،اینم بگم یه روزایی انقدر خوب میشه که شبیه یه مرد رویایی میشه کاراش اصلا نمیفهممش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشون به گفته ی خودت مواد مخدر یا محرک مصرف میکنه و قطعا روز به روز بدتر میشه. مگر اینکه ببریدش کمپ یا کمک بگیرید برای ترکش. اگر نه که رفتاراش تحت تاثیر مواد هست. حتی ممکنه توهم بزنه و خدای نکرده دست به کار غیر قابل جبران بزنه. سعی کن اگر مطمئن هستی که نمیخوابه کمپ برای ترک، هر چه زودتر از زندگیت حذفش کنی که خدای نکرده یه وقت داستان نشه

😔😔😔😔

اصلا حاصر نباش که دوباره برگردی 

پس فردا این ادم به بچه هاش هم رحم نمیکنه 

برین پزشک قانونی هم خودت هم پدرت ازش شکایت کنین 

تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛مـن یک جهـان پـر از رازم..🌱