2777
2789
عنوان

بنظرتون برم بدنسازی یا والیبال

| مشاهده متن کامل بحث + 3604 بازدید | 38 پست
من همون جلسه اول مربی دید گف چرا این جوری شده؟ شایدم پوست من خیلی حساسه

اگه اولش باشه و عادت نداشته باشی طبیعیه که دستات قرمز بشه ولی سیاه شدن من ندیدم تا حالا

من الان عادت دارم و حتی با ضربه های سنگین هم دستم قرمز نمیشه یا درد نمی گیره

اگه اولش باشه و عادت نداشته باشی طبیعیه که دستات قرمز بشه ولی سیاه شدن من ندیدم تا حالا من الان عاد ...

با احترام من زیاد این ورزش رو دوس ندارم   نفس گیر هم هس 

نی نی ها رو خیلی دوس دارمممممممم   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان یکی مثل من بره باشگاه برای والیبال برخوردا چجوریه 😅

اگه علاقه داشته باشی و ادامه بدی که خیلی خوبه

توی هر ورزشی باید امید داشته باشی و اینکه بگی بهم میخندن پس ادامه ندم خیلی اشتباهه توی هر چیزی یه عده هستن ک رو مخ برن

بدنسازی 

چاق میکنه بدنسازی؟

در خاطرات نیل آرمسترانگ نوشته بود::من آدم حساسی نیستم.وقتی خانه والدینم را ترک کردم گریه نکردم،وقتی گربه ام مرد گریه نکردم،وقتی در ناسا کار پیدا کردم گریه نکردم،و حتی وقتی روی ماه پا گذاشتم گریه نکردم..اما وقتی از روی ماه یه زمین نگاه کردم،بغضم گرفت.با تردید با پرچمی که بنا بود روی ماه نصب کنم بازی کردم..،از آن فاصله رنگ و نژاد و ملیتی نبود..ما بودیم و یک خانه گرد آبی...با خود گفتم انسان ها برای چه می جنگند..؟شصت دستم را به سمت زمین گرفتم و تمام دارایی ام و کره زمین با آن عظمت پشت شصتم پنهان شد و من اشک ریختم..
با احترام من زیاد این ورزش رو دوس ندارم   نفس گیر هم هس

خب علاقست دیگه 🙂

آره نفس گیره😂 مربیم هم بعضی وقتا انقد بدجنسی میکنه که حس میکنم روم سطل آب خالی کردن بعدش گذاشتن فریزر😐🤣🤣 چون عرق میکنم و بعدش عضلاتم به طرز افتضاحی می بنده ولی خب چون خیلیی علاقه دارم سختی هاشم واسم شیرینه 

چاق میکنه بدنسازی؟

چاق نمیکنه

بدنسازی اول عضلات شل و افتاده رو سفت میکنه و برمیگردونه سر جاش بعد عضله سازی میکنه توی مرحله عضله سازی شاید چند کیلو افزایش وزن هم داشته باشین بستگی داره 

خب علاقست دیگه 🙂 آره نفس گیره😂 مربیم هم بعضی وقتا انقد بدجنسی میکنه که حس میکنم روم سطل آب خالی ک ...

آره من کلا به ورزش خاصی علاقه ندارم

5سال بچه بودم کاراته کار کردم مشکیم گرفتم ولی ولش کردم چون زیاد باحال نبود برام

همون باشگاه برم بهتره بنظرم    

نی نی ها رو خیلی دوس دارمممممممم   
چی میخونی دانشگاه

مهندسی معماری

در خاطرات نیل آرمسترانگ نوشته بود::من آدم حساسی نیستم.وقتی خانه والدینم را ترک کردم گریه نکردم،وقتی گربه ام مرد گریه نکردم،وقتی در ناسا کار پیدا کردم گریه نکردم،و حتی وقتی روی ماه پا گذاشتم گریه نکردم..اما وقتی از روی ماه یه زمین نگاه کردم،بغضم گرفت.با تردید با پرچمی که بنا بود روی ماه نصب کنم بازی کردم..،از آن فاصله رنگ و نژاد و ملیتی نبود..ما بودیم و یک خانه گرد آبی...با خود گفتم انسان ها برای چه می جنگند..؟شصت دستم را به سمت زمین گرفتم و تمام دارایی ام و کره زمین با آن عظمت پشت شصتم پنهان شد و من اشک ریختم..