2777
2789

سلام ۳۳ سالمه و یه پسر ۵ ساله دارم اما میخوام برای بچه دوم صاحب دختر بشم ، البته پسرمم خواهر دوست داره کسی اینجا تجریه داره برای دختر دار شدن که با کارهایی که کرده نتیجه گرفته باشه من ماه پیش اقدام کردم اما درست سر موعد پریود شدم😢

همه چی درست میشه شاید امروز نه، ولی در نهایت میشه😊😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روز تخمک گذاری رو پیدا کن و با فاصله زیاد از روز تخمک گذاری اقدام کن مثلا اگه اواسط سیکلته بعد پاکی ...

دوره هام منظمه و تاریخ تخمک گذاریم هم مشخصه اما نمیدونم چرا پری اومد درست سر تایمم

من با آب سرکه واژن رو شستوشو دادم واسه دختر دار شدن

قبل تخمک گذاری هم اقدام کردم میگم شاید به خاطر اونه که لقاح انجام نشده 

توکل برخدا و از امام رضا بخواه که بهت بچه صحیح و سالم بدن و ه صلاح میدونن دختر باشه. من اینجوری دعا ...

ای جونم به سلامتی عزیزم

انشالله که به منم یه بچه سالم بده در درجه اول سلامتیش واسم مهمتره

دوره هام منظمه و تاریخ تخمک گذاریم هم مشخصه اما نمیدونم چرا پری اومد درست سر تایمم من با آب سرکه وا ...

احتمال داره  هیچ چیز صددرصد نیست اینا احتمالاته شنیدم قارچ اسیدی هست زیاد تو غذاهات استفاده کن  ایشالا خدا یه دختر خوشگل بهت بده 

احتمال داره  هیچ چیز صددرصد نیست اینا احتمالاته شنیدم قارچ اسیدی هست زیاد تو غذاهات استفاده کن& ...

چه جالب نمیدونستم

مرسی عزیز دلم انشالله