2777
2789
عنوان

مامانای بچه های شیرخشکی شما چطوری شبا شیرخشک میدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2309 بازدید | 45 پست
واقعا؟سختتون نبود؟خدا قوت بده بهتون و بچه هارو براتون حفظ کنه خیلی خوبه ک تونستین بربیاین از پسش😍 ...

خدا عزیزان شمارم نگه داره....

سخت بود چرا....قبل بیدار شدنشون خودم بیدار میشم نوبتی شیرشون میدادم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا؟سختتون نبود؟خدا قوت بده بهتون و بچه هارو براتون حفظ کنه خیلی خوبه ک تونستین بربیاین از پسش😍 ...

ای بابا.خدارو شکر کن همسرت انجام میده وگرنه مثل من که به خوابم حساسم میشدی چشمام باز نمیشه صبحا از بیخوابی

ای بابا.خدارو شکر کن همسرت انجام میده وگرنه مثل من که به خوابم حساسم میشدی چشمام باز نمیشه صبحا از ب ...

آره واقعا ی کمک خیلی بزرگ بود بهم اونقدر خوابم سنگینه گاهی پسرم خودش رو از شدت گریه هلاک میکرد من متوجه نمیشدم🤦‍♀️

بازم همسرم جورم رو میکشید 

اما خب این روال ی بدی بزرگ داشت الان ک پسرم بزرگتر شده همسرم رو بیشتر دوس داره بیشتر بهش وابستس بود و نبود من براش یکیه انگار 😑

خدا همه مامانارو نگه داره...الانم رو پای من خوابیدن جنگشونه😅

ای جانم.خدا نگهشون داره عزیزم  نی نی دوست دارم با اینکه خودمم دارم ولی امان از شیر دادن.از همون اولم با شیردادن مشکل داشتم

خدا کنه..انقدر با هم جورن ک من رفتم تو حاشیه برای پدر  و پسر😤  حس میکنم با دست خودم برای ...

منم هوو دار شدم.بچه ها تو کوچیکن هوو ان بعد دیگه ازت فراری میشن.تا کوچیکن باید بغلشون کرد بعضی وقتا خیلی زود دیر میشه زوود بزرگ میشن ادم دلش تنگ میشه برای الانشون