2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂😂😂

گل شناس نیستم عزیزم منم چون دیده بودم گفتم چندماه قبل هم دیده بودم

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

😒🤦🤦🤦

یه دونه ۱۰۰تومن

یک عدد کاربر ترکیده هستم🤕💣‌‌  ‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌همش تقصیر توئه دایناسور مهربون((البته بیشتر نا مهربون بود🥲 پاچمو گرفته بود هی گیسامو می‌کشید ول نمی کرد نامرد بی احساس )) 🦖‌‌ من ترکیدم 💔دیگه کاربر خوبی شدم بحث سیاسی نمی کنم 🙂🧑‍🦽 ‌‌‌‌
چه طرز حرف زدنه😐  کوچیک تر این دوماه پیش همین ۲۰۰ دیدم ولی خب کوچیک ترشو

ن دوست عزیز

الان یه شاخه ۱۰۰ این قیمته

کاربرخانم هستم برای دردودل و مشورت اینجام[شروع رژیم:۱۲مهر تا ۲۶ اسفند ]الهی به امید تو
حالت خویه یک شاخه از اینگل فقط ۶۸تومن هست تو دیجی 

نه حال شما فقط خوبه من گل شناس نیستم مدل همین سبدو دیدم گل این خانم گرونه که من نمیدونستم

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

خوب این داره کلش میپرسه چنده

کلش دیگه خودش حساب کنه😂

یک عدد کاربر ترکیده هستم🤕💣‌‌  ‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌همش تقصیر توئه دایناسور مهربون((البته بیشتر نا مهربون بود🥲 پاچمو گرفته بود هی گیسامو می‌کشید ول نمی کرد نامرد بی احساس )) 🦖‌‌ من ترکیدم 💔دیگه کاربر خوبی شدم بحث سیاسی نمی کنم 🙂🧑‍🦽 ‌‌‌‌
ن دوست عزیز الان یه شاخه ۱۰۰ این قیمته

بله منم گل شناس نیستم از روی دیده گفتم

عزیزم شاخه گل ساده الان شاخه ای ۷۰ تومنه این سبد راحت بالای ۷۰۰ تومنه  صد تومن چیه

شاخه ای منظورمه

چه خوشگله ،کاش یه نفر به من گل هدیه بده🥲

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن