2777
2789

سلام‌... بعداز ۱۰ روز هنوزم باهم اشتی نکردیم😔بازم من پیش قدم شدم اما اشتی نکرد با اینکه من مقصرنبودم

حالم از خودم بهم میخوره😭ک هیچوقت گله نمیکنم همش سکوت میکنم همش کوتاه میام

سر انگشتر خودش بهم گف بزار نامزد کنیم من نمیتونم حالا ب اینا چیزی بگم ولی بعد دیگ کسی دخالت نمیکنه بهم گف نخواستم دلشونو بشکونم😭😭اما من ک فهمیدم میخاد بخره انقد ذوقشو داشتم انقد همه پیجارو زیرو رو کردم بعد خودشون یهویی رفتن خریدن

حالا میگه داداشت چون گفته فاطمه بچس دخالته 😭😭منم بهش گفتم من حالا نمتونم چیزی بگم بعد ک عقد کردیم یا نامزد شدیم اگه باز کسی دخالت کرد ک نمیکنن اصن این حرفم دخالت نیس خودم میگم ب شما ربطی نداره قبول نمیکرد ن الان بی‌ارزشه بعد با ارزش میشه😭😭خودشم حرف خودشو قبول نکرد بنظرتون چطور اینو بهش بگم گله انگشترو کنم بگمش ک خودت اینو گفتی حالا من ک گفتم قبول نکردی؟😔😭اخه من هروقت چیزی میگم بحث میشه ولی اون چیزی میگه من سکوت میکنم

انقد گریه کردم از دستش چشمام باز نمیشن

بچه ها  صرافی پول نو تبلیغ خودنی نی سایته وزیر نظرمستقبم بانک مرکزی 😍به خاطر عید فطر جایزه میدعگه

به هر کدملی یه بار۲۰۰هزار وجه نقد میده

کافیه واردلینک زیربشید

https://pooleno.ir/auth?referralCode=nep5fw

کدملی شماره موبایل وکارت به اسم یکی باشه

تاامشب وقت داره یارانه عید فطررو بگیر😍

به خداواقعی معتبر من چک کردم همه جوره جایزه مم نیم ساعته واریزشد🤭🤭🙆🙆🙆🙆

عزیزم

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها  صرافی پول نو تبلیغ خودنی نی سایته وزیر نظرمستقبم بانک مرکزی 😍به خاطر عید فطر جایزه مید ...

اگ کسی بخواد یارانه بده کد ملی ک چ هرض کنم کل اطلاعات مارو داره شما هم نکن این کارارو😐

می دونم حرفم حقه اما شمالایک نکن مرسی😘
اگ خودت فهمیدی چی نوشتی منم فهمیدم😐

تاپیکای قبلم هس😭😭😭😭سر ی چیز بی‌ارزش قهر کرده میگه داداشت دخالت کرده ...اما نمیگه خانواده من سرانگشتر دخالت کردن😭😭😭😭قرار بود بهم عکس بده ک منم انتخاب کنم مامانش نذاشت سر انگشتره گف بعد دیگ کسی دخالت نمیکنه الان مجبوریم اما اینو نمیگه منم بهش گفتم من ک حالا نمتونم تو روی داداشم وایسم بعدها اگه دخالت کرد میگمش زندگی خودمه ب تو ربطی نداره😭اما حرف خودشو قبول نداره فقط واسه خودش خوبه

تاپیکای قبلم هس😭😭😭😭سر ی چیز بی‌ارزش قهر کرده میگه داداشت دخالت کرده ...اما نمیگه خانواده من سران ...

بگو دخالت کرده ک کرده انگشتر چیزی نیست ک ب سلیقه یکی دیگه خریده بشه همیشه ادم یادش میمونه

می دونم حرفم حقه اما شمالایک نکن مرسی😘
بگو دخالت کرده ک کرده انگشتر چیزی نیست ک ب سلیقه یکی دیگه خریده بشه همیشه ادم یادش میمونه

میگه چون داداشت گفته فاطی بچس😭دخالت کرده بعدهاهم دخالت میکنه ولی خانواده خودشو نمیگه 

از خودم بدم میاد ک فقط سکوت میکنم😭😭چیزی بگم بدتر دعوا میشه