2777
2789
عنوان

شده کات کنین و پشیمون بشین؟؟

226 بازدید | 19 پست

مسلما تو زندگی اکثرمون کسایی بودن که خوب بودن ولی بعد یه مدت حس کردیم بهشون احساسی نداریم و دوسشون نداریم ولی بعد رفتنشون داغون شدیم،،تو زندگی شمام بودن؟

میخوام یه فلاشبک به گذشته بزنم،،نقطه عمیق خاطراتتون که کسایی بودن که کمرنگ بودن ولی موندنی شدن

قاضی خداست،حرف مردم زیر پاست

بله خداروشکر ک برگشت

شوهرمو میگم😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا همیشه آت و اشغال بودن ، حالا یا خودم بی خیال شدم یا الطاف خفیه الهی بوده که رفتن . گاها خیانت دیدم و شوتشون کردم . 

اگه خوب بود که موندنی میشد ....ولو کمرنگ ، ولو ریز ...

قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی 

خسته جان خیلی ها بودن خیلی 

امروز‌ اولیشون  رو دیدم  یک سلام علیک رسمی کرد دلم میخواست بهش بگم کاش اون روزا حرف میزدی شاید آینده ی زندگی هامون اینجوری نمیشد   

من هیچ وقت بخاطر کارای گذشته حسرت نمیخورم 

چون یا لذتشو بردم یا تجربشو خریدمم

عا فقط یه دوست داشتم که سر یه موضوعی مجبورشدم بلاکش کنم ،دختر بود بهترین دوستم؛دیگه شرایط پیش نیومد بش پیام بدم 

فقط گاهی یادش میفتم دلم میگیره....

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
یعنی طلاق گرفته بودین؟

ن دوس بودیم

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻