صبح ساعت 10 و نیم شوهرم زنگ زد مادرش گفت داریم میایم اونجا اونا تو یه شهرن ما یه شهر دو ساعت فاصلمونه یه خواهر شوهر همسن خودم مجرد و برادر شوهر مجردم و مادرش خونه بودن الان رسیدیم هر چی چشم چرخوندم و بو کشیدیم چیزی نفهمیدم بعد شوهرم پرسید چی هست بخوریم خیلی رک میگن هیچی درست نکردیم تخم مرغ واسه خودتون درست کنین 😑😑😑😑😑😑😑😑شوهرمم گفت هیچی نمیخوریم بعد به من گفت پاشو بریم کوهی چیزی بعد مادرش اینام اومدن شوهرم رفت یه مرغ خرید ببریم کباب کنیم واقعا جای تاسف دارن
گر نگهدار من آنست که من میدانم، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد ❤️
من شکست💫 نخورده ام.. فقط وهزار روش پیدا کرده 👐🤍. که درست عمل نمی کنند 🗝️. با اب دهن سگ دریا نجس نمیشه (زور نزن) همون تلاشی که برا تخریب من میکنی برا پیشرفتت کن.
خوب باشوهرت میرفتیدبیرون هم نهارمیخوردین هم پارک وکوه میرفتین حتمادوست نداشتن بریدخونشون
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
تو خوبه شوهرت نگفته پاشو برا خودمون و اونا چیزی درست کن منکه هنوز باید اندازه اونا هم درست کنم بعد هم میخورن صدتا عیب توش در میارن برنجش خشک بود و فلااان 😑