2777
2789
عنوان

با شوهری که خرجی نمیده چکار باید کرد؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 56 پست
چه خرابی مثلا؟؟

رو دادی بهش 

کم توقعی کردی

نخواستی ازش

منم اول همینجوری بودم شوهرم ماهی صدتومن بزور میداد

انقد گفتم و خواستم ک الان میده.تازه برام کادو هم میخره

ببین چجوری رام میشه.مردا قلق دارن

هرکدوم ی جورین

اخه میدونه من اصلا نمیرم خرید خونه  از اول ازدواج خودش خرید خونه انجام میداد  بعدم خودش ...

خوب اشتباه کردی نمیری 

ببین خودش بفهمه داری میدزدی  خرجتو بیشتر میکنه از ترس این که بیشتر بدزدی مثلا بهت ۶۰۰میده مبادا تو ۸۰۰بدزدی

اگه  مخالفی ریپ‌ نزن من برا 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با کم قانع بودی عزیزم  منی ج یک نفرم ن اومدم پر بدم ن چیز دیگه لباساممونم گرونه شوهرم داره باو ...

بابا شوهرم اصلا تو فاز نیس اینکه چی بپوشیم من و بچه ها نیست

واقعا خسته شدم . دیشب رفتم بازار یه شلوار دیدم ۲۹۰ تومن بود من کلا ۲۰۰ تو حسابم بود . بخدا مث زنی هستم ک شوهرش بیکاره . در حالی ک دو تا مغازه داره و از صب تا شب تو مغازست

دگ خیلی اعصابم بهم ریخته 

فک میکنم فقط برای مسائل جنسی براش ارزش دارم نه چیز دگ

قهر کنی چمیدونم ناراحت بشی

بهش محل ندی تاثیر نداره؟؟

به بچه هات بگو به باباهه بگن لباس نداریم مامان پول نداره بخره یا مثلا به باباشون بگن فلان لباسو میخایم مامان میگه پول نداره

بچه هات بخوان نمیده بهشون؟

قهر کنی چمیدونم ناراحت بشی بهش محل ندی تاثیر نداره؟؟ به بچه هات بگو به باباهه بگن لباس نداریم ماما ...

بچه هام تازه دو سالشون چیزی نمیفهمن ک برن بگن 

چند وقت پیش ۳۰۰ میداد کلی قهر کردم و خودمو براش گرفتم و بد اخلاقی کردم بهش گفتم ۶۰۰ بده ، اصلا زیر بار نرفت آخر ۴۰۰ داد

بابا شوهرم اصلا تو فاز نیس اینکه چی بپوشیم من و بچه ها نیست واقعا خسته شدم . دیشب رفتم بازار یه شلو ...

همینارو بهش بگو

پدر و مادری ریش سفیدی کسی که حرف ازش بشنوه نیس ک بهش بگی کمکت کنه

اینجوری بده

پولاشو خرج زندگیش نکنه معلوم نیس کجا خرج میکنه

بچه هام تازه دو سالشون چیزی نمیفهمن ک برن بگن  چند وقت پیش ۳۰۰ میداد کلی قهر کردم و خودمو براش ...

یه مشاوره خوب پیدا کن برو

بهونه گیر نیستن بچه هات وگرنه باباشونو پوس میکردن الهی بگردمشون

همینارو بهش بگو پدر و مادری ریش سفیدی کسی که حرف ازش بشنوه نیس ک بهش بگی کمکت کنه اینجوری بده پول ...

بهش گفتم . بهم میگه اینهمه تو کمد لباس داری چرا انقدر لباس میخری 

از خواهر بزرگش حرف شنوی داره ، تا چند ماه پیش ۳۰۰ میداد با کلی قهر کردن و اینا و رفتم به خواهرش شکایتم کردم ، بعد کلا ۱۰۰ تومن روش اضاف کرد 

قطره چکونی پول میده . بخدا دگ خودمم از جنگیدن خسته شدم

پولاشو جمع میکنه برا ملک و خونه خریدن. منطقشم اینه ک من دارم برای زندگیمون سرمایه جمع میکنم اما داره رفاه حال منو میفروشه به آینده

صدبارم باهاش حرف زدم زیر بار نمیره 

بهش گفتم . بهم میگه اینهمه تو کمد لباس داری چرا انقدر لباس میخری  از خواهر بزرگش حرف شنوی داره ...

خب لباسای قدیمیتو بنداز دور

بگو ندارم کمدم خالیه

چرا نگهشون میداری

بعدم برو به خواهر شوهرت بگو یا با داداشت حرف بزن بگو درس بشه یا من این زندگیو ول میکنم میرم.

به خواهر شوهرت بگو شوهرم پول پرسته بچه هام مث فقیرای بی لباس بزرگ میکنه.خودم همیشه حسرت به دلم کدوم مردی همچین زندگی برا خانوادش میسازع.بگو جهنم کرده برام خونه رو.یکم تف بده پیاز داغشو بگو خسته شدم و اینا بعدم با شوهرت اصلا حرف نزن کارای خونه رو هم نکن

چون حتی قانونا واسه کارای خونه یا باید کسیو بیاره یا به تو پول بده انجام بدی

ی مدت بی محلی کن.دعوا نکن.محل نده اصلا

خواهرشوهرت با شوهرت حرف بزنه شاید درس بشه

دعوا و لجبازی بدتر میکنه.اگ نمیتونی با قربون صدقع رفتن راش بیاری دعوام نکن

اگ زبونشو داری با زبون ازش بگیر یکم ازش تعریف کن

بگو تو ک انقد دست و دلبازی چیزی برا خونمون کم نمیزاری کسی مارو تو خیابون با این لباسا ببینه فک میکنه تو خسیسی نداری یا زن و بچتو نمیخوای پولتو جای دیگه خرج میکنی

بگو ی جوری نگام میکنن فک میکنن دوسم نداری خرجم نمیکنی و از این جور حرفا

باید ببینی کدوم جواب میده

رو شوهر من دومی بیشتر جواب داد ولی چهار پنج ماه طول کشید درس شد.البته من اول گفتم میخوام جدا شم بعد شوهرم گف درس میشم و فلان بعد منم با زبون نذاشتم مث قبل بشه.الانم با این ک دستش تنگه ولی بازم برام میخره کادو اینا

حالامن یباردعوامون شدگفت بروازخونه م بیرون دیدم جدیه گفتم پول روبردارم یجابرم که آخرش گفتم کارم دزدی ...

خدا کار اون رو نمیبخشه

هر ماه وظیفه مرده خرج کامل زنش رو بده جدا از بچه ها

و هیچ وظیفه ای زن در مقابل کار های خونه نداره.حتی میتونه برای اون کارام جدا پول بگیره

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........