2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید بگید خرابه

109 بازدید | 10 پست

بچه ها ما دیروز از دیجی کلا ترازو شیائومی خریدیم

از دیروز تا حالا وزنای مختلف نشون میده جابجا میکنیم هم همینطوره

مثلا من دیشب آخر شب وزن کردم امروز صبح هم وزن کردم ۲۵۰گرم بیشتر نشون داد

سریع برگشت بزن... خراب برات فرستادن

توجه توجه ۱۲ شب به بعد از من نظر نخواید.  در طول روز خوبم. اگه تو سایت باشم با حوصله به تاپیکا جواب میدم    ... شبا تمایل شدید به انتقادهای تند و صریح دارم    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پولو پس میدن یا یکی دیگه میفرستن؟

بابا خواهر من آدما صبح از خواب بیدار میشه،،، اگه وزن کنه،،، وزنش با شب که دوباره میخواد بخوابه ۲ کیلو تفاوت میکنه.. شما نگرانه اون ۲۵۰ گرمی... و اینکه کلا ترازوهای خانگی ۱۰۰ در ۱۰۰ دقیق نیست. مخصوصا وزن بالای ۷۰ کیلو رو دقیق نشون نمیده. و نکته سوم برای وزن کردن باید ترازو رو همیشه یه جای ثابت بزاری نه اینکه گوشه گوشه خونه امتحان کنی،،، و همیشه ۱ ساعت بعد از بیداری ، وزن کن

توجه توجه ۱۲ شب به بعد از من نظر نخواید.  در طول روز خوبم. اگه تو سایت باشم با حوصله به تاپیکا جواب میدم    ... شبا تمایل شدید به انتقادهای تند و صریح دارم    
بابا خواهر من آدما صبح از خواب بیدار میشه،،، اگه وزن کنه،،، وزنش با شب که دوباره میخواد بخوابه ۲ کیل ...

فقط ۱بار جابجا کردم اونم انقد که هرچیزی نشون میداد

جاش ترازه رو سرامیکه

راه دیگه ای بلدید که ببینم ترازه یا نه؟