sahatet مدیر استارتر عضویت: 1399/07/16 تعداد پست: 106 عنوان سونوگراف خوب اهواز 4535 بازدید | 34 پست وظیفه خودم دونستم به اطلاع خانوم اهوازی برسونم که به دکتر طهماسبی سونوگراف اهواز اعتماد نکنید. این اقای دکتر معروف جنسیت بچه رو به من۱۹ هفتگی گفت دختر بعد خودش۳۲ گفت اینکه پسره 😢😢😢😢 1401/02/11 | 11:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شاپرک_خانم4 عضویت: 1393/04/11 تعداد پست: 8523 اووو حالا جنسیت که مهم نیست اشتباه بگن خودت باش! نه تندیسی که دیگران میخواهند.وقتی قالب فکری دیگران می شوی ، زیبا می شوی به چشمشان. اما قبول کن تمام مجسمه ها شکستنی هستند
sahatet مدیر استارتر عضویت: 1399/07/16 تعداد پست: 106 خوب اشتباه پیش میاد اره پیش میاد نه دیگه تو انومالی فوقش ان تی .
sahatet مدیر استارتر عضویت: 1399/07/16 تعداد پست: 106 اووو حالا جنسیت که مهم نیست اشتباه بگن خیلیم مهمه من کلی سیسمونی خریدم .ما چهار ماهگییم میفهمیدیم پسر میخورد تو ذوقمون. چه برسه ۸ ماهگی
fatmagoly عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 1081 جنسیت هم از ۱۲ هفتگی ان تی یکمشخصه هم ۱۸ هفتگی ان تی دو و هم ۲۰ هفتگی چطور توو اینا مشخص نبوده
sahatet مدیر استارتر عضویت: 1399/07/16 تعداد پست: 106 اووو حالا جنسیت که مهم نیست اشتباه بگن امیدوارم براتون پیش بیاد تا ببینم چقدر مهمه براتون
شاپرک_خانم4 عضویت: 1393/04/11 تعداد پست: 8523 امیدوارم براتون پیش بیاد تا ببینم چقدر مهمه براتون دیگه پیش نمیاد چون یه پسر دارمولی برا دوستم پیش اومد هیچ مشکلی هم نبود خودت باش! نه تندیسی که دیگران میخواهند.وقتی قالب فکری دیگران می شوی ، زیبا می شوی به چشمشان. اما قبول کن تمام مجسمه ها شکستنی هستند
sahatet مدیر استارتر عضویت: 1399/07/16 تعداد پست: 106 جنسیت هم از ۱۲ هفتگی ان تی یکمشخصه هم ۱۸ هفتگی ان تی دو و هم ۲۰ هفتگی چطور توو اینا مشخص نبوده اینو به خانومایی بگین که میگن مهم نیست جنسیت. ولله من سه هفتس نابود شدم یه سیسمونی دخترونه مونده رو دستم
sahatet مدیر استارتر عضویت: 1399/07/16 تعداد پست: 106 دیگه پیش نمیاد چون یه پسر دارم ولی برا دوستم پیش اومد هیچ مشکلی هم نبود منم یه پسر دارم .کلی ذوق دختر داشتم .شرایطه ادما باهم فرق داره.به هر حال من این تاپیکو زدم برای اطلاع رسانی
fatmagoly عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 1081 اینو به خانومایی بگین که میگن مهم نیست جنسیت. ولله من سه هفتس نابود شدم یه سیسمونی دخترونه مونده رو ... درکت میکنم خیلی بده حالا اگه پسر میبود میگفتن دختره و ی سیسمونی پسرونه میموند رو دستتفرق نداره جنسیتش اما مهم اینه ادم اذیت میشهمن خودم سر سونوی اشتباهی زخم خوردمالکی بهمگفتن جنین خارج رحمی برو بستری شو سقط کندرصورتی که جنینم خوب بود
پرنسااااااااااا عضویت: 1401/03/12 تعداد پست: 302 اره پیش میاد نه دیگه تو انومالی فوقش ان تی . سلام عزیزم میشه درخواست دوستی منو قبول کنی؟
پرنسااااااااااا عضویت: 1401/03/12 تعداد پست: 302 منم یه پسر دارم .کلی ذوق دختر داشتم .شرایطه ادما باهم فرق داره .به هر حال من این تاپیکو زدم برای اط ... عزیزم در مورد سونو انومالی که اشتباه شده سوال دارم ازت میشه جواب بدی