2777
2789

شرایطش چیه؟چه مدارکی میخواد؟حتما باید ضامن تو همون بانک حساب داشته باشه؟رفتم ثبت نام کنم حساب خودمون و ضامن بانک ملیه.گفت ظرفیت تکمیل شده و تا یکی دو ماهه دیگه هم باز نمیشه. برو مسکن ثبت نام کن بانک مسکن گفتن هنوز به ما ابلاغ نشده.کیا میدونن شرایطش چیه و چه مدارکی میخواد؟اگه ثبت ناممون لغو شه بازم میشه ثبت نام کرد؟

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو تو سایت ve.cbi.it

اونجا ثبت نام کن بانک مسکن هم داره تو گزینه هاش 

ترجیحا ضامن اونجا حساب داشته باشه بهتره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

پس چطوری ثبت نام میکنن؟چطوری بانک ملی پرشده؟

والا ما از دوست همسرم پرسیدیم گفتن به بانک ها ابلاغ نشده و همچین چیزی نیس اصلا

باز شما سوال کنید

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستید؟ ممنون دوستای خوبم.
والا ما از دوست همسرم پرسیدیم گفتن به بانک ها ابلاغ نشده و همچین چیزی نیس اصلا باز شما سوال کنید

یعنی میگی دروغه؟سرکاربه؟

برو تو سایت ve.cbi.it اونجا ثبت نام کن بانک مسکن هم داره تو گزینه هاش  ترجیحا ضامن اونجا حساب ...

عزیزم شما ثبت نام کردید؟ما تو مسکن حساب نداریم آخه.ضامنم ملیه مثل ما.اینجوری قبول میکنن؟اگه ثبت ناممون لغو شه باز میشه ثبت نام کرد؟

والا ما از دوست همسرم پرسیدیم گفتن به بانک ها ابلاغ نشده و همچین چیزی نیس اصلا باز شما سوال کنید

برید تو سایت ثبت نام کنید  لیست بانک هایی که وام میدن هست اونجا

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

گزینه ویرایش ثبت نام داشت برو مسکن انتخاب کن

اصلا ثبت نام نکردم گلم.میگم میشه بدون حساب باز کردن وامو گرفت؟