2777
2789
عنوان

شوهر عوضی، واردای به گوشی بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 38 پست
باید یکی اون طرف وصل کنه تا شنود کنی 😐ی چیزی میگی ک گفتی باشی 

الکی یه چیزی نگفتم با خط خودش زنگ میزنه به اون خط نوکیا ساده همینجوری که وصله میزارش تو ماشین یا میتونه صداش رو ضبط کنه گوشی  رو مخفی میکنه در حالت ضبط .....وقتی متوجه نمیشید لطفا ریپلای نکنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شوهرت دنبال بهونه بود باید میگفتی ها چته بهونه میخواستی برا هرز بازی گیرت اومد برو  ولی فرداش تو تختت داداشای همون خانوما از خجالتت در میان😑

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

خیلی ذهنم درگیره کاش میشد از طریق گوشیش کاری کنم

یه برنامه ای هست موبایل فروشا دارنش گرونه یه برنامست که یه کدی می زنی روی گوشی طرف و خودت کلا تمام تماس ها و پیامک همه چی میاد رو گوشیت 

فقط  باید تو گوشی طرف قایمش کنی 

یه سالست 

فقط  مشکل اینه که باید بگردی هر موبایل فروشی نمیده چون میگن جرمه 

شاید پول بیشتری پیشنهاد  بدی بدن 

اسم برنامش هم اگه اشتباه  نکنم apk هستش

میرَقصانَم زِندِگی را به سازِ آرِزوهایَم .
فقط گفتم مرد نیستی  همین فردا برو  چنتا چرت و پرت و دری وری بارش کردم

اون چیکار کرد!؟

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....