پریااای مدیر عضویت: 1399/12/26 تعداد پست: 6997 عنوان از ساعت ۱۱ دارم جون میکنم مردمممم از درد😭😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 19 پست از ساعت ۱۱ شب یهو سردرد گرفتم همون موقع یه مگافن خوردم خوابیدم واسه سحری بیدار شدم دیدم بدتر شدم یه شیاف گزاشتم یه استامینوفن خوردم بازم تاثیر نداشت دارم از درد میمیرم چکار کنم😭 1401/02/11 | 05:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پریااای مدیر استارتر عضویت: 1399/12/26 تعداد پست: 6997 بعدحمام حتما سرت خوب خشک نمیکنی ازرطوبت موهات سردرد میگیری یه جای تاریک و ساکت استراحت کن ان ... اره دقیقا رطوبت خیلی اذیتم میکنه ولی قبلا اینطور نبودم حس میکنم آبگرمکن نشت گاز داره چون نزدیک حمامه یکمم بوی گاز میده
پرواز؛ عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 6829 اره دقیقا رطوبت خیلی اذیتم میکنه ولی قبلا اینطور نبودم حس میکنم آبگرمکن نشت گاز داره چون نزدیک حمامه ... بگویکی بیاد صبح ابگرمکن روببینهبعدحمام هم چنددقیق توافتاب بشین خیلی خوبه پایان آدمیزاد از بی خداییست نه از دست دادن معشوق نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست که انسان را تمام میکند.
پریااای مدیر استارتر عضویت: 1399/12/26 تعداد پست: 6997 بگویکی بیاد صبح ابگرمکن روببینه بعدحمام هم چنددقیق توافتاب بشین خیلی خوبه چشم عزیزم مرسی از راهنماییت❤
فندرسکیییی عضویت: 1397/01/19 تعداد پست: 2235 میگرن داری پیشونیت و با چشمات با یه شال محکم ببند و بزار نبض سرت بزنه وقتیکه چنددیقه نبض سرت زد شال و باز کن و تو تاریکی بخواب.نوشابه مشگی هم بخوری خوبه.سیاهدانه هم به اندازه یک ق چایخوری بجویی عالیه اینا تجربه شخصی خودم امیدوارم بزودی خوب بشی🙏
پریااای مدیر استارتر عضویت: 1399/12/26 تعداد پست: 6997 میگرن داری پیشونیت و با چشمات با یه شال محکم ببند و بزار نبض سرت بزنه وقتیکه چنددیقه نبض سرت زد شال ... مرسی عزیزم اره خودمم حس میکنم میگرنه الان ک روزه ام نمیشه چیزی بخورم فعلا دارم تحمل میکنم خوابمم نمیبره یکم آروم شه