یعنی الان خوب نشده مدرسه میره درسش چطوره تفاوت هاش با بقیه چیه
بهتر نه هنوز که هنوز سی دی مستربین و میبینه و چند تا فیلم دیگه ام اضافه شده تو این ۱۸ سال همش تکراری و هنوزم تا سی دی نذارن غذا نمیخوره.بد غذاست و غذای های محدود میخوره.مدرسه رفت مدرسه بچه های معمولی ولی شوهر خالم خیللللی پولداره خیلی .هر مدرسه ای که میبرد پسر خالمو کلی باج میداد .دوران ابتدایی کل مدرسه و نو کرد.درای مدرسه و پنجره ها و راه پله هارو.و هر ماه پول سنگینی میداد به مدیر مدرسه.دوران راهنمای ام به همین منوال گذشت.و الان رفته هنررستان رشته انیمیشن.فقط میشینه ی گوشه کلاس مداد و دفتر نقاشی داره فقط نقاشی میکشه.و بقیه انیمیشین کار میکنن.هر سری ام در طول ۱۸ سال زندگیش تیکای خاصی داشت.الان تیکش تف کردن تو خونه اس.هفته پیش که خونه مادربزرگم اومد تمام خونه مادربزرگمو تف کرد.و نقاشی منو کشید و کلی تف کرد روش اخرم پاره اش کرد.و اینم هست دقت کردم بچه های اتیسم نقاشیاشون ی جوره خاصیه.و عاشق تکرارن.ی مدت تیکه اش دست تکون دادن تو هوا بود.ی مدت شبا پا میشد جیغ میزد.الانم هی چشماش تیک داره.
من تاپیک قبلیتونو خوندم.مادرو پدرم خیلی دخیلن که اوتیسم بچه بیشتر شه یا نه کم بمونه.چیزی که از بچه تون خوندم بنظر من اوتیسم نداره.ولی خواهشا اصلا روزی بیشتر از یک ساعت یا دوساعت اجازه ندید تلویزیونو کارتون ببینه.موبایل دستش ندید.تو جمع خیلی ببریدش.خیلی.پارک .با بچه های دیگه بازی.محدودش نکنید.هرجا خواست تکرار کنه کاریو اصلا نذارید ادامه بده.تنوع بدید به غذاهاش.الان پسر خالم عاشق موزه و تندیس و سر دیس اتاقشو ببینید وحشت میکنید پر تندیس .اسم تک به تک ادمای تاریخی و حفظ با سال تولدو مرگشون مو به مو حای اسم پدرو مادره طرفو.نقاشیش محشره.و اینکه پیانو میزنه ارتباط چشمی ام میگیره.و باهوشه.ولی همش دور خونه راه میره دست بزن داره تک تک مارو کتک زده.بنظرم خالمو شوهر خالم باعث شدن بدتر شه.با این همه مراقبتشون.و پابه پاش تکرار کردن و اجازه دادن.که کارای تکراری کنه.وگرنه ب نظر من پسرت این کارارو کنی هیچ مشکلی نداره
انگ نیست گلم اتیسم یک تفاوته فقط باید نسبت بهش اگاهی داشت
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
اتیسم یک اختلال عصبی رشدی است.بخش های مختلف مغز در افراد دارای اتیسم در همکاری با یک دیگر دچار مشکل میشوند.اتیسم اختلالی عصبی رشدی است که در سه سال اول زندگی بروز میکندو مادام العمر است.شاخصه ی اصلی آن نقص در ارتباط و تعاملات اجتماعی و بروز رفتارهای کلیشه ای و خزانه ی گفتاری و رفتاری و حرکتی محدود میباشد.اتیسم بر روی درک افراد از دنیا و تعاملاتشان با افراداثر میگذارد.افراد دارای اتیسم دنیا را متفاوت تر از بقیه میبینند میشنوند و حس میکنند.اتیسم بیماری نیست و درمان دارویی قطعی نیز ندارد اما با توانبخشی فرد دارای اتیسم میتواند مهارت کسب کرده و زندگی مستقلی داشته باشند و همچنین برخی از آن ها ممکن است نبوغ خاصی را از خودشان نشان دهند.اتیسم شرایطی به صورت طیف بوده که از شدید تا خفیف متغییر است اینکه چقدر آموزش پذیر باشه و در کجای طیف روی روند بهتر شدنش تاثیر دارد
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊