2777
2789
هرچیتو وجودته بذار دندون بیاری    همین برو بخون

واقعا بخدا اگه دو ماه    فقطططط دو ماه از همه چیزش بزنه میاره 

هیچ چیزی غیر ممکن نیست

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مرسی آره درسته حرفتون  حتما این کارو میکنم🥰

بعد این تاپیک تروخدا گوشیتو بزار کنار و درس بخون عزیز دلم اینستا و واتساپ و .... پاک کن و تلاش کن برای هدفت 

برای علاقت برای آیندت😘😘😘

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

همه چیز به دانشگاه نیست عزیزم  ولی تا یه درصدی بله دانشگاه تاثیرداره

خب من یه رشته خاص انسانی که علاقه دارم مثلا تو دانشگاه تاپ بخونم و دانشگاه هم حسابی بخونم،این فایده و آینده داره؟

تمرکزت رو بزار رو عمومی و زیست و شیمی

ریاضی فیزیک حذف کن یسری مباحث سخت رو که تا حالا نخوندی و مسلط نیستی

یسری مباحث زود بازده اند اونا رو سریع جمع کن

حتما کنکور بزن تا ببینی مباحث رو چند چندی بعد طبق اون بخون

مثلا ادبیات میبینی لغت نمیزنی لغت بخون اما اگه قرابت خوب میزنی سعی کن قرابت رو روزی یه ربع کار کنی که به بقیه مباحث برسی واسه مثال ادبیات رو گفتم بخصوص ریاضی فیزیک این کارو کن

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
هرکسی توی یه رشته موفقه عزیزم  هستن دکترهای بی سواد و فیزیک دانان باسواد

من برا خودم میخونم که عذاب وجدان نداشته باشم 

و دستم تو جیب خودم باشه و افتخاری باشم برای مادرم

🤍
تمرکزت رو بزار رو عمومی و زیست و شیمی ریاضی فیزیک حذف کن یسری مباحث سخت رو که تا حالا نخوندی و مسلط ...

آره یه برنامه گرفتم دقیق اینطوره

مرسی از نظر تون🥰🙏🙏

🤍
چقدر شما با انگیزه ای😍😍😍😍😍

مرسی،🙃

منم مثل خودت کنکوریم 

رشتم انسانی 

شبا یا سه چهار شب یه بار میام سایت فقط 

به امید موفقیت هممون🙏