2777
2789
عنوان

مادران دچار بیماری صرع

233 بازدید | 9 پست

سلام

کسی از شما عزیزان هست که خودش یا از آشنایانش بیماری صرع داشته باشن و بچه شیر بدن؟ 

دکتر متخصص بهم دارو داده بهش هم گفتم دارم بچه شیر میدم گفت اشکال نداره

حالا تو بروشورش نوشته تو شیردهی منع مصرف داره 

میخواستم بدونم کسی تجربه ای داره؟ 

ممنون میشم راهنمایی کنید. 

زبان هر انسان، آیینه‌ی درون اوست!  آنچه در لابلای حرکات زبان او، به نمایش گذاشته می‌شود؛  میزانِ عقلانیّت، شعور، سلامت و تقوایِ درونی هر انسان است.      استاد_شجاعی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيز از چند سالگی این بیماری با شماست؟  واینکه چ علایمی دارین و معمولا هر چند وقت بهتون حمله د ...

دوماهه متوجه شدم 

سه بار تشنج کردم رفتم نوار مغز دادم

زبان هر انسان، آیینه‌ی درون اوست!  آنچه در لابلای حرکات زبان او، به نمایش گذاشته می‌شود؛  میزانِ عقلانیّت، شعور، سلامت و تقوایِ درونی هر انسان است.      استاد_شجاعی
اسم داروتون چیه و بچتون‌چند ماهه؟

سدیم والپروات 

7 ماهه

[QUOTE=235622581]تشنج تون آشکار بود یا مخفی یعنی وقتی تشنج کردین چجوری بود خواهش میکنم قشنگ توضیح بده[/QUOTE]

مربوط به جواب سوالم میشه یا سوال خودتونه؟ 

درخواستم قبول کن عزیزم

قبول کردم

تشنج تون آشکار بود یا مخفی یعنی وقتی تشنج کردین چجوری بود خواهش میکنم قشنگ توضیح بده

من خودم تازه فهمیدم 

اصلا آشنایی ندارم با این بیماری

فقط اگه داشته باشی نوار مغز نشون میده