2777
2789
عنوان

ب یک ریاضی دان نیازمندم😐😶😂

1074 بازدید | 109 پست

تو همون اولی ربدم ن  

لااقل دلیلشونو بگید چرا باید چی بشه چ کار کردم نباید میکردم چکار نباید میکردم کردم😐🙌🏻😂

حالا خواهشن چار ساعت نصیحت نکنید تو الان این جا چ کار داری و فلان😐واسه این کوفتی اومدم ببینم حافظم یاری میکنه درسته یا ن😐💔 جواااااااب... 

من بلدم ولی ببخشید کلاس چندمی؟ 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول مساحت مربع رو به دست بیار بعد که به دست اوردی مساحت دایره رو به دست بیار و مساحت دایره از مساحت کاچل کم کن

پ.ن:طول شعاع رودوبرابر کن طول ضلع های مربع به دست میاد

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

همه سوالا 

کلا دوتا شکل داری

مساحت شکل داخلی رو از مساحت شکل بزرگه کم میکنی همین

باید فرمول محاسبه مساحت اون شکل ها رو تو کتاب پیدا کنی

اعداد رو جایگذاری کنی تو فرمول و حساب کنی

تموم

کاربر مرد  هرکی مشکل داره رو من ریپلای نزنه، تو تاپیکامم نیاد.
وای حال ندارم بگم😐😂 ببین برا اولیه باید اول مساحت مربع را حساب کنی  بعد مساحت دایره را حساب ...

sرنگیشو حساب کردم شد ۱/۵۷ 

شعاع عم ک شد ۲۵(فکر کنم اشتباهه بابد بنویسم دو×پنج ن?) 

اخرشم من فک کردم تقسیمه😶🤦🏻‍♀️