2777
2789

اونایی که بچشون حساسیت به بعضی مای بی بی و کهنه دارن و با کالاندولان و زینک اکساید و پماد سوختگی و پودر بچه خوب نمیشه ......

شیر خودتون رو بزنین خدایش خیلی خوب جواب میده اونم اولش که شبیه آب هستش خیلی خیلی زود خوبش میکنه خیلی عالیه 

امتحانش ضرری نداره بهتر از پماد و کرم و پودر هستش بدون عوارض و دم دست 

@کویار۱۳۷۸  

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وازلین هم عالیه مثل دنبه میکنه پای سوخته بچه رو... شب بزنی صبح که باز کنی معجزه شده درین حد اما مقدار زیاد به قول معروف تپه مال

خوب من،هنر عشق در پیوند تفاوت هاست و معجزه اش نادیده گرفتن کمبودها... زندگی ست دیگر...همیشه که همه رنگهایش جور نیست،همه سازهایش کوک نیست، باید یادگرفت با هر سازش رقصید،حتی با ناکوک ترین ناکوکش...اصلا رنگ و رقص و ساز و کوکش را فراموش کن! حواست باشد به این روزهایی که دیگر برنمی گردد،به فرصت هایی که مثل باد می آیند و می روند و همیشگی نیستند؛به این سالها که به سرعت برق گذشتند،به جوانی که رفت، میانسالی که می رود،حواست باشد به کوتاهی زندگی !                                                                               زندگی به همین آسانی می گذرد... 
وازلین هم عالیه مثل دنبه میکنه پای سوخته بچه رو... شب بزنی صبح که باز کنی معجزه شده درین حد اما مقدا ...

دخترم پاسوز شده بود فقط همین راه رو که گفتین و نشنیده بودم و امتحانش نکردم هر چی میزدم بدتر و بدتر میشد تا اینکه از شیرم استفاده کردم الان خیلی بهتر شده 

بله شیر مادر خاصیت ترمیم پوست رو داره خیلی سریع، من خودم وقتایی که با عرض معذرت س ی ن ه هام در موقع شیردهی زخم میشد از شیر خودم میزدم خیلی زود ترمیم میکرد

زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
دخترم پاسوز شده بود فقط همین راه رو که گفتین و نشنیده بودم و امتحانش نکردم هر چی میزدم بدتر و بدتر م ...

اینم تجربه مادرشوهرم بود به من یاد داد 😊

خوب من،هنر عشق در پیوند تفاوت هاست و معجزه اش نادیده گرفتن کمبودها... زندگی ست دیگر...همیشه که همه رنگهایش جور نیست،همه سازهایش کوک نیست، باید یادگرفت با هر سازش رقصید،حتی با ناکوک ترین ناکوکش...اصلا رنگ و رقص و ساز و کوکش را فراموش کن! حواست باشد به این روزهایی که دیگر برنمی گردد،به فرصت هایی که مثل باد می آیند و می روند و همیشگی نیستند؛به این سالها که به سرعت برق گذشتند،به جوانی که رفت، میانسالی که می رود،حواست باشد به کوتاهی زندگی !                                                                               زندگی به همین آسانی می گذرد...