2777
2789
عنوان

خانم هایی که بچه دارین میشه بیاین خیلی خیلی واجبه، لطفاااا

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 41 پست
عزیزم لرزش قبل ادرار فک نکنم مشکلی باشه نوار مغزم ک گرفتی خداروشکر چیزی نبوده من پسرم با ختنه تنگی ...

پسر شما هم میلرزید موقع ادرار ؟ 

از کجا فهمیدین تنگه مجراش؟

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

معمولا به خاطر ادراره باز بذار یه پارچه بذار روی پاهاش که جایی کثیف نشه ولی همون لحظه متوجه می شی.& ...

مممنونم

همین کار رو میکنم

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
معمولا به خاطر ادراره باز بذار یه پارچه بذار روی پاهاش که جایی کثیف نشه ولی همون لحظه متوجه می شی.& ...

بچه شما هم میلرزید موقع ادرار؟

آره دختر منم گاهی میلرزه ، عادیه بنظزم م حساس نیستم فقط توی یک پیج خوندم خیلی بچه ها اینطوری اند حسا ...

موقع ادرار میلرزه؟ روزی چند بار؟

البته دختر من خیلی کم اینطوره الان یازده ماهشه شاید تا الان پنج بار اینطور شده

پسر من یه مدت روزی شاید ۳۰ بار اینجوری میکرد .الان شده روزی ۵ بار تقریبا

پسر من یه جوری می‌لرزید انگار در باز باشه سرما بیاد آدم لرزش بگیره اونجوری

میشه بگی روزی چند باز اینجوری میشد؟ دکتر نبردی؟

پسر من یه مدت روزی شاید ۳۰ بار اینجوری میکرد .الان شده روزی ۵ بار تقریبا

پس برای ادراره ، ببین عزیزم درد بده اگر گریه کنه بده خدا نکرده خطرناکه ، ولی حالا ضررر نداره پسرن مهم تره تا فرش بازش بزار ببین  چطوره که مطمعن شی  

پسر من یه جوری می‌لرزید انگار در باز باشه سرما بیاد آدم لرزش بگیره اونجوری

اره افرین پسر منم همینجور میلرزه شاید دو ثانیه 

ولی شاید روزی ۵ بار اینجوری میشه