2777
2789

وای نگووو😢😢😢منم رو بدنم کلی جوش دارم بیست و هشتم عروسی دختر عمومه نمیدونم چ غلطی بکنم

صورتمم خرابه😭😭😭

دل میرود ز دستم صاحبدلان خدا را/دردا که راز پنهان خواهد شد آشکارا/کشتی شکستگانیم ای باد شرطه برخیز/باشد که باز بینم دیدار آشنا را/ده روزه مِهر گردون افسانه است و افسون/نیکی به جای یاران فرصت شمار یارا/در حلقه گل و مُل خوش خواند دوش بلبل/هاتَ الصُّبوح هَبُّوا یا ایُّها السُکارا/ای صاحب کرامت شکرانه سلامت/روزی تَفَقُّدی کن درویش بی نوا را/آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است/با دوستان مروت با دشمنان مدارا/در کوی نیک نامی ما را گذر ندادند/گر تو نمیپسندی تغییر کن قضا را/آن تلخ وَش که صوفی اُمُّ الخَبائِثَش خواند/اشهی لنا و احلی مِن قِبلَهُ العُذرا/هنگام تنگدستی در عیش و کوش و مستی/کاین کیمیای هستی قارون کند گدا را/سرکش مشو که چون شمع از غیرتت بسوزد/دلبر که در کف او موم است سنگ خارا/آیینهء سکندر،جام می است بنگر/تا بر تو عرضه دارد احوال ملک دارا/خوبان پارسی گو،بخشندگان عمرند/ساقی بده بشارت رندان پارسا را/حافظ به خود نپوشید این خرقه می آلود/ای شیخ پاکدامن معذور دار ما را

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای نگووو😢😢😢منم رو بدنم کلی جوش دارم بیست و هشتم عروسی دختر عمومه نمیدونم چ غلطی بکنم صورتمم خرا ...

برای صورت پماد مترونیدازول برای من عالی بود  دونوع هست پماده یکی برا واژینال یکی صورت که جلدش ابی رنگه  باید بگی برای جوش میخام

شنیدم سرکه سیب طبیعی رو با اب مخلوط کنی و استفاده کنی خیلی خوبه

هم برای جوش و هم جای جوش

من برای صورتم دارم استفاده میکنم 

تا الان دو سه دفعه{هفته ای یکی دو بار} استفاده کردم بنظرم خوبه

برای صورت پماد مترونیدازول برای من عالی بود  دونوع هست پماده یکی برا واژینال یکی صورت که جلدش ا ...

باشه عزیزم مرسی حتما استفاده میکنم❤

راستی تولوخدا منو عروسیت دعوت کن😂😭قول میدم فقط نگاه کنم😂😂😂

دل میرود ز دستم صاحبدلان خدا را/دردا که راز پنهان خواهد شد آشکارا/کشتی شکستگانیم ای باد شرطه برخیز/باشد که باز بینم دیدار آشنا را/ده روزه مِهر گردون افسانه است و افسون/نیکی به جای یاران فرصت شمار یارا/در حلقه گل و مُل خوش خواند دوش بلبل/هاتَ الصُّبوح هَبُّوا یا ایُّها السُکارا/ای صاحب کرامت شکرانه سلامت/روزی تَفَقُّدی کن درویش بی نوا را/آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است/با دوستان مروت با دشمنان مدارا/در کوی نیک نامی ما را گذر ندادند/گر تو نمیپسندی تغییر کن قضا را/آن تلخ وَش که صوفی اُمُّ الخَبائِثَش خواند/اشهی لنا و احلی مِن قِبلَهُ العُذرا/هنگام تنگدستی در عیش و کوش و مستی/کاین کیمیای هستی قارون کند گدا را/سرکش مشو که چون شمع از غیرتت بسوزد/دلبر که در کف او موم است سنگ خارا/آیینهء سکندر،جام می است بنگر/تا بر تو عرضه دارد احوال ملک دارا/خوبان پارسی گو،بخشندگان عمرند/ساقی بده بشارت رندان پارسا را/حافظ به خود نپوشید این خرقه می آلود/ای شیخ پاکدامن معذور دار ما را
عه چ خوب من دنبال لاغر شدن صورت هم بودم خوب شد گفتین       ببخشید لک هارو کامل می ...

عزیزم اول یجا صورتت تست کن حساسیت نداشته باشی  بعدا بزن بر هر کسی نمیسازه 

لک رو نمیدونم عزیزم چون نداشتم ولی برای جوش عالی بود

صورت پر که بهتره 🥲نمیخای بیار بده ب من