2777
2789
عنوان

اسم دختر گیلدا یا سلنا

| مشاهده متن کامل بحث + 1110 بازدید | 44 پست
مثلا

خب بستگی به سلیقه شما داره 

سلین ( من خودم عاشق این اسمم )

یاس 

نیلا 

آرام ..

منم ازیناااا 🥺🦄                                                          https://harfeto.timefriend.net/16627071330712                                                                       بنده یه دخترم زاده ی پاییز که شعارش اینه : این نیز میگذرد🚶🏻😂 و همه چیز یه راه حلی داره جز مرگ 🙃💜      سن تعداد دفعاتی هستش که شما به دور خورشید میچرخید ، و دوست عزیز این پدیده ارتباطی با سطح شعور ، سواد و فرهنگ شما و دیگران !! نداره
سخت نکنید همه چیز رو ،ذهنتون و روحتون آسیب میبینه با این همه بالا و پایین کردنا سلنا قشنگ تره

اره واقعا ولی بچه های جاریمو حساب کردم دخترش خیلی خوش روزیه و دقیقا زد پا قدم خوب و بچه کوچیکش که بدنیا اومد باباش کرونا گرفت فوت شد و پا قدم اونو زده بد ...حالا سختمه باور نکنم ..برا خودمم زده خوب و من برای پدرم و شوهرم پا قدم توبی داشتم مخصوصا شوهرم

تا بتونم کمک میکنم و ازش خسته نمیشم چون بهم انرژی میده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا

این بستگی به سلیقه شما داره 

سلین ( من خودم عاشق این اسمم )

یاس 

نیلا 

آرام ..

منم ازیناااا 🥺🦄                                                          https://harfeto.timefriend.net/16627071330712                                                                       بنده یه دخترم زاده ی پاییز که شعارش اینه : این نیز میگذرد🚶🏻😂 و همه چیز یه راه حلی داره جز مرگ 🙃💜      سن تعداد دفعاتی هستش که شما به دور خورشید میچرخید ، و دوست عزیز این پدیده ارتباطی با سطح شعور ، سواد و فرهنگ شما و دیگران !! نداره
ارتعاش اسم و اینا راسته؟

من عقیده ندارم ولی چجوری میفهمن؟

ارتعاش اسم و اینا راسته؟

برای منم سواله 

زخم زبان هایتان همچون خنجر بر قلب خودتان فرود می آيد؛ حال یا این دنیا یا در آخرت! درهرصورت بدان که در امان نخواهی بود ...🌱./هر زمان حس میکنی که در جهنم مانده ای       با خودت بنگر کجا قلب که را سوزانده ای...⚡️/زخم اگر منطقه از حمله ی اسرائیل است.../این همان مکر برادرکشی قابیل است.../ گرگ در بند غریزه ست اگر درنده ست.../ آدمی گر بدرد گرگ از او شرمنده ست.../مرز وحشی گری اش نیست چرا اسرائیل.../ چون کمر بسته به اشغال فرات از ره نیل.../آن فراتی که به اروند تمایل دارد.../مرز آبیست که بر خاک وطن پل دارد.../این چه دینی که فقط راحت خود می بینی.../ یا فراتر نرود دید شما از بینی .../ آتشی گر زده بر فرض زمانی نازی.../ انتقامش ز فلسطین به چه می اندازی؟.../ یاد دارید که در جنگ جهانی به یهود.../ جز فلسطین کسی آغوش محبت نگشود؟.../ رحمشان نیست کسی راکه پناهش داده .../ حال با ما چه کند؟ فرض شود همساده .../ دزد اگر خانه ی همسایه و ساکت ماندی.../ نوبت بعدی تو هستی که خود او را خواندی  🇮🇷❤️🇵🇸

اره واقعا ولی بچه های جاریمو حساب کردم دخترش خیلی خوش روزیه و دقیقا زد پا قدم خوب و بچه کوچیکش که بد ...

عزیز دلم پاقدم بد و خوب رو من قبول ندارم اصلا 

تمام اتفاق هایی که تو زندگیمون میفته همه از جانب خداوند و هیچ ربطی به شخص خاصی نداره 

به نظرم انصاف به یه بچه برچسب بدقدمی بزنیم 

ان شاالله همیشه سلامت و شاد باشید

ما ملت امام حسینیم💚💚
این بستگی به سلیقه شما داره  سلین ( من خودم عاشق این اسمم ) یاس  نیلا  آرام ..

سلین رو دوس دارم..

نیلا و یاس روهم دوس داشتم ولی دیگه خیلی قدیمی ان جدیدا هم نیلا خیلی زیااد شده اسم خاص که فراوانی کم داشته باشه بیشتر میپسندم..

عزیز دلم پاقدم بد و خوب رو من قبول ندارم اصلا  تمام اتفاق هایی که تو زندگیمون میفته همه از جان ...

بنظر منم بده به بچه ها از این برچسبا بزنیم خداکنه واقعیت نداشته باشه 

تا بتونم کمک میکنم و ازش خسته نمیشم چون بهم انرژی میده
سلین رو دوس دارم.. نیلا و یاس روهم دوس داشتم ولی دیگه خیلی قدیمی ان جدیدا هم نیلا خیلی زیااد شده اس ...

قبول دارم 

ولی من خودم اطرافم زیاد نداشتم 

هر اسمی ازش یه روزی زیاد میشه اسم خود من روزی که میخواستم بزارن فکر میکردم اسم کمی هستش ولی الان خیلییی پره

هردوتاشون بشدت زیبا هست سلنا واقعا معرکس

✍ آدمی باش اصیل در میان این آدم های مصنوعی            من پیش چشم هر کسی ادم ضعیفی بودم کنار تو تمام زندگی من عمر و انگیزه ی من باید قوی باشم ❤