2777
2789
عنوان

عذاب وجدان داره منو میکشه چیز که جبران نمیشه خدایا

| مشاهده متن کامل بحث + 2348 بازدید | 137 پست

چقدر بده که باعث میشی زندگی یه دختر خراب بشه

هم زن عموت و هم خودت تقصیر داشتین

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه گفتی دختره معتقدی بوده باز رفته دوس پسر گرفته  ولی اگه پسره بد بود زن عموت جرت میدا ...

پسره از لحاظ خانوادگی میخورد بهشون و اهل کار اما سن و ظاهری نمیخوردن زنعموم بی میل نبود از اول هم دوس داشت واس خواهرش انگار اما حرفای من .....

برای سلامتی مامانم بفرست صلوات رو لطفا

خب بری بهشون بگی که چیزی درست نمیشه

ولی واقعیت رو باید گفت

تو درواقع خبر نداشتی که اینا عاقبتشون اینطور میشه

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤
خب بری بهشون بگی که چیزی درست نمیشه ولی واقعیت رو باید گفت تو درواقع خبر نداشتی که اینا عاقبتشون ا ...

چرا خبر داشته دیده پسره به درد نخوره و خودش عرضه نداشته باهاش برخورد کنه گفته بذار بندازمش به ی بدبختی که از سر خودم بازش کنم

چرا خبر داشته دیده پسره به درد نخوره و خودش عرضه نداشته باهاش برخورد کنه گفته بذار بندازمش به ی بدبخ ...

ای بابا

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤
پسره از لحاظ خانوادگی میخورد بهشون و اهل کار اما سن و ظاهری نمیخوردن زنعموم بی میل نبود از اول هم دو ...

امضات🤲

میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود:با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم 
دختره ی مادر پیر داره ک بیماره و خواهرش ک زنعمومه  میشه کمکم کنی چکار کنم حرفا شما فقط کمی آروم ...

سعی کنین با خواهرش بیاریدش تو راه، نه با دعوا با زبون خوش، قطعا خیلی مقاومت میکنه چون شماها رو دشمنش میدونه، ولی کم کم و بتدریج پیش برین و دعا کنین، انشاالله خدا کمک کنه 

سعی کنین با خواهرش بیاریدش تو راه، نه با دعوا با زبون خوش، قطعا خیلی مقاومت میکنه چون شماها رو دشمنش ...

التماس دعا من ک گناهکارم😭

برای سلامتی مامانم بفرست صلوات رو لطفا