2777
2789
عنوان

هدیه برای روز معلم چی خوبه؟

415 بازدید | 10 پست

کلا بگین چیکار کنیم   خوراکی آبمیوه و کیک کافیه سفارش بدیم؟

ما هر درسمون یک معلم داره یعنی باید واسه همشون چیزی بخریم یا یکی دو تاشون؟؟  چی بخرم هدیه

ما از بعد کلاس ششم دیگه جشن روز معلم نگرفتیم چون تعداد دبیرا زیاد بود

یٰاࢪادَّمٰاقَـدْفـاٰتَ | اے بازگرداننـده‌از دست رفتـہ ها...❤‍🩹برای قبول شدنم تو کنکور صلوات بفرستین لطفا😞❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزرگ شدین دیگه لازم نیست واسه همشون کاری کنید چون مثل دبستان یه معلم نیست که تعدادشون زیاده خیلی هزینه میشه

همون جشن سر صف کافیه براشون 

شما هم تو کلاس هرکس برای معلم مورد علاقه ی خودش هدیه بده

بچه های کلاس ما دهم که حضوری بودیم فقط برای یکی از معلم مون کادو گرفتن و تبریک گفتند چون اون بهترین معلم مون بود کل مدرسه دوسش داشتند🤩😁😂 بقیه معلم ها فهمیدن فک کنم بهشون بر خورده😂💔 بهترین معلم تون رو انتخاب کنید واسه اون جشن بگیرید فقط😂

یه دختر دیوونه که دیوونه بارونه  یه دختر پر احساس که عاشق نویسندگیه  یه نویسنده‌ کوچولو با رویاهای بزرگ🌈🦋

بشقاب دیوارکوب دلبر و جذاب😻💥

برای تمام مناسبتها🎁🎊

نصف قیمت بازار🙀🏃

به پستام سر بزن👈💜

روز معلم نزدیکه✏🎉

فقط ۵۰ تومن😍

از کانال پوشاک ایلاز بی بی حمایت کنید💚 ایدی روبیکام👇@bano99ilaz       کانال روبیکام  👇https://rubika.ir/ilyazbaby    پسرای عزیزم قول میدم مامان خوبی باشم براتون💙💙