2777
2789

من دوس دارم آی یو آی کنم در بیمارستان الزهرا 

همسرم تحرک اسپرمش کمه 

زنگ زدم برای نوبت گرفتن برای درمانگاه ناباروری اسم دوتا پزشک فقط گفته  رویا کبودمهری و زیبا ظهیری دو دل هستم ؟کدومشون بهترن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ظهیری شنیدم خوبه

بعضی تایپک ها خوندم نتیجه آی وی اف یا آی یو آی منفی شده بود رازی نبودن بعضی ها هم همون دفه اول نتیجه گرفتن 

کبود مهری هم زیاد اطلاعات ندارم چون مطب نداره فقط در بیمارستان الزهرا کلینیک ناباروری هست 

مهرافزا هم خوبه چرا پیشش نمیری؟

کجا هست عزیز همین بیمارستان هستن ؟بخاطر هزینه که کمتر بشه میخوام برم بیمارستان الزهرا انجام بدم چون معلوم نیست که بار اول مثبت یا منفی بشه 

شما پیششون رفتین مشکلتون چی بوده که حل شده

من ن ولی دکتر زن پسر عمم و دختر عموم بود خیلی راضی بودن

گروه نارنجی تاریخ شروع 1۴0۱,02,10 وزن 76,900                                 هدف 60                        ‌                          75,150🧡
من ن ولی دکتر زن پسر عمم و دختر عموم بود خیلی راضی بودن

میگن زیاد اخلاق نداره عصبی هست و زیاد وقت نمیزاره که به حرفت گوش بده حالا من چون میخوام فقط برام آی یو آی انجام بشه اخلاق اینها زیاد برام مهم نیست کارش خوب باشه