2777
2789

من بیشتر دوسداشتم یک سال بیشتر نامزد نمونیم و بریم سر خونه زندگیمون ولی شوهرم میگه حقوق من هشت میلیونه و فقط دومیلیون میمونه دستم بقیش میره به قسطو اینجور چیزا میگم مردم چیمیگن؟؟میگه به مردم هیچ ربطی نداره من با حرف بقیه زندگی نمیکنم نمیخوام بعدنا شرمنده خانوادم باشم😔 خب منم مشکل مدرک دارم و سال بعد قرار هست لیسانسمو بگیرم شوهرمم میگه درس بخون تاتوام شاغل بشیو تو زندگیمون وسط ماه پول تموم نکنیم😔 شما جای من بودید یک سال هم صبر میکردید؟؟ اطرافیان خیلی دخالت میکنن.. ما خونه زندگیمونم آمادست جهیزیه هم کامل هستش ولی خرجا بالاست و شوهرم میگه نمیرسونم 

تا مهر ۱۴۰۳ قطعا معلم میشم و میرم سرکار با خودم عهد بستم تا ب رویاهام نرسم بیخیال نشم 🤝♥️

خیلی سخته یه سال دیگه!!ولی خب زمان ها هم مثل برقو باد میگذرن نه؟؟منم تو این مدت بشینم درسمو بخونم و برا زندگیمون تلاش کنم... راسمیگه اگه شاغل شم سختیمونم کمتر میشه اینم بگم که همسرم کارمنده ماهی هشت تومن حقوقشه ولی دوتومن میرسه دستش

تا مهر ۱۴۰۳ قطعا معلم میشم و میرم سرکار با خودم عهد بستم تا ب رویاهام نرسم بیخیال نشم 🤝♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اگه مجبور باشین باید صبرکنین دیگه

خوشحالم که اینجام و میتونم با آدمای زیادی در ارتباط باشم😊 .. دنیا جای قشنگ تری میشه اگر به آدما صرف نظر از اعتقاد و طرزفکرشون احترام بذاریم👌   قراره یه کالیمبانواز حرفه ای بشم😍🎼عاشق همسرمم💕   علاقمند به روانشناسی، نجوم، و چیزای عجیب غریب و هیجان انگیز😁
هرچی دیرتر بری مشکلات ده برابر میشه الان تو عقد رابطه کامل داری یا نه؟؟؟

داریم ولی یه هفتست دیگه نمیذارم داشته باشیم میگم استرس بارداری دارمو نمیخوام 

اگه طرفت ادم باشه و نزنه زیر حرفاش بنظرم یه سال دیگه خوبه خودت هم لیسانست میگیری راحت میشی ولی از نظر مالی با این حقوق ها همیشه کم میاد فریب زمان بگذره نخورید

لا تَخَف و لا تَحزَن انّا مُنَجَّوکَ :نترس و غمگین نباش ما تو را نجات خواهیم داد❤️
داریم ولی یه هفتست دیگه نمیذارم داشته باشیم میگم استرس بارداری دارمو نمیخوام 

همینه دیگه که میگه یه سال وایستیم نبازد رابطه باهاش میداشتی تو عقد همه مردا همینن ولی از من به تو نصیحت نزار طولانی بشه بگو من با کم و زیادت می‌سازم میخام برم خونه خودم.

من سخت نمی گیرم....سخت است جهان بی تو!!
شغل به این راحتی گیر نمیاد برین سر زندگی کمتر خرج کنید

اطرافیان شوهرم اکثرا آزمون استخدامی قبول شدنو معلمن 

چرا

بذار خودشون اعلام کنن

شما اصرار نکنید عروسی بگیریم زودتر بریم سرخونه زندگیمون

بگو هروقت اوکی بودی آمادگی داشتی عروسی کنیم

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸