2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا 

اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس!                         میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤.                 اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏

من دعانویس پولدارم میشناسم ماشین مدل بالا داشت😂😂😂ولی تو دخمه دعا مینوشت چقدم چرند بود

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  

به چشم دیدم آدمایی که به این کارا متوسل شدن چطور زندگی خودشون با خاک یکسان شد... چون این جهان بر قوانینی استواره و هر عملی عکس العملی داره برای کسی بد بخوان بد میبینن ...هزاران بار بدتر حتی .در ضمن شرک هست کارشون .

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   
دیدیشون  زندگی خود دعا نویسه از همه بدتره  انگار هر چی انرژی منفیه جذب خودش میشه

ما کارگر میومد خونمون دعانویس بود ولی میگفت من پول نمیگیرم در راه خداس 

میگف 17سال بچه دار نشدم بخاطر همین دعانویسی 

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
براشادی روح مادرتون فاتحه خوندم خدارحمت کنه

ممنونم عزیزم منم براتون چندتا صلوات میفرستم 

اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس!                         میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤.                 اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏