2777
2789
عنوان

شیرازی هااااااااا،بیاید کمک کنید

326 بازدید | 34 پست

آقا ما اولین باره میخوایم بیایم شهرتون

من خیییییییلی ذوق دارم

کجاها رو پیشنهاد میدید حتما برم؟؟؟

و اینکه دلم رستورانی میخواد که غذاهای شهرتون رو داشته باشه،کجا برم؟؟؟؟؟

لایک نکنید عزیزان🌹🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ببر😥😭😭😭

🤍آنچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت.......کسایی که تو سرنوشت هم باشن یه روزی بهم برمیگردن شاید دور باشن شایددور بشن شاید دیر همه پیدا کنن  اما بالاخره به هم میرسن...گذشته ای که حالمان را گرفته است؛آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم،و حالی که حالمان را بهم میزند!چه زندگی خوبی....💔رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی                                                                           ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                

دروازه،قرآن، شاهچراغ، تخت جمشید ۳۰ کیلو متری شیراز،ارگ کریم خان زند

دودی کہ از سیگار بالا میره همون اشڪایی کہ قرار بود پایین بیوفتہ:) ⁧،‌وقتی خوابیدن میشہ بهترین لذت زندگیــت،شک نڪن به زندگی باختی!‌ ‌‌    خیلی جاها زورم رسید ولی دلم نیومد..      دارم غرق میشم..!  میان باتلاق افکار خاکستریم..:') جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است
 خوش اومدین گلم هرجای شیراز بری باصفاست عزیزم ارم حافظ سعدعی دلگشا نارنجستان تا دلت بخواد حاه ...

قربون مهربونیت

وای دل تو دلم نیست بیام

قشنگ ارزو دارم بیام شیراز🤩🤩🤩

رستورانی که کلم پلو و این طور چیزا داشته باشه چی،

لایک نکنید عزیزان🌹🙏
دروازه،قرآن، شاهچراغ، تخت جمشید ۳۰ کیلو متری شیراز،ارگ کریم خان زند

وای خدااااااا😍

مرسی

رستورانی که غذاهای شیرازی داشته باشه چی؟

لایک نکنید عزیزان🌹🙏

شاهچراغ التماس دعای فراوون 

آستانه یا سید علا الدین حسین  التماس دعای فراوون

باغ ارم باغ نارنجستان سعدی حافظ تخت جمشید موزه تاریخ طبیعی باغ عفیف آباد خیلی دوسش دارم حس خوبی ازش میگیرم وخاطرات فراوان دارم بازار وکیل و...

رستوران طاقچه برای بازیگر لاله اسکندری هست که چهار راه باغتخت هست 

عرقیات خواستی بگیری پل باغ صفا به سمت کانون خوشنویسان خیلی جالبه کارگاه هست وفروش دارن

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.