2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 578548 بازدید | 38164 پست
سلام بره پیش ارولوژ خودش معاینه میکنه واریکوسل رو تشخیص میده، برای دقیق تر فهمیدن هم سونو بیضه باید ...

بعد با واریکوسل اگه داشته باشه نمیشه باردار شد؟ 

گاهی بايد در برابر مشكلات سكوت كرد ، شايد خدا حرفی برای گفتن داشته باشد ،،،

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد با واریکوسل اگه داشته باشه نمیشه باردار شد؟

اگه خفیف باشه میشه، اما یکم درصد پایینه زمان بیشتری باید منتظر بمونی، درمان رو شروع کنید بهتره، اگه قراره عمل شه هر چه زودتر بشه زودتر به نتیجه میرسید، چون بعد عمل باید سه چهارماه مکمل بخوره تا بتونید شروع به اقدام کنید.

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
سلام خانوما من امشب ۱۰شب از تزریق hcgمیگذره بی بی زدم حاله انداخت تو عکس یکم کمرنگتره بنظرتون مثبته

سلام یه هاله خیلی کمرنگ میبینم اما الان زوده نمیشه گفت کاذبه یا مثبتی، ایشالله که باردار باشی، روز چندی، چرا عجله میکنی برای بی‌بی‌چک... بزار به موعد برسی پریود نشدی بعد تست کن، اینجوری بعد از چند ماه عصبی میشی، به روزا و علایم حساس نشو، حساب کتاب رو بزار کنار، استرس و فکر باعث میشه دیرتر نتیجه بگیری

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
سلام یه هاله خیلی کمرنگ میبینم اما الان زوده نمیشه گفت کاذبه یا مثبتی، ایشالله که باردار باشی، روز چ ...

امروز ۱۰ از تزریق hcgگذشته بود ک زدم 

خیلی عجولم😂

تا چهار پنج روز دیگه میمیرمو زنده میشم😂🤦‍♀️

امروز ۱۰ از تزریق hcgگذشته بود ک زدم خیلی عجولم😂تا چهار پنج روز دیگه میمیرمو زنده میشم😂🤦‍♀️

میفهممت اما چون من و بقیه بچه‌ها این روزارو گذروندیم و همه یکصدا میگیم استرس سمه هم جسم و هم روح رو نابود میکنه، دلم میخواد به همه تازه‌واردا بگم، گفتم دوس داشتی رو خودت کار کن ازین فضا دور بمونی تا مثل ما بعد اینکه باردار شدی پشیمون نشی که چرا یکم صبور نبودی و الکی خودتو نابود کردی 🥲 مخصوصا اینکه دقیقا اون ماهی که بهش فکر نمیکنی یا به هوای یه چیزی مثل مسافرت یا مهمونی یادت رفته اصلا تو اقدامی، دقیقا همون ماهه که مثبت میشی! ولی فراموشی واقعیا نه اینکه زیرچشمی هی خودتو چک کنی یا بی‌بی بزنی یا روزشماری کنی 😄

میفهممت اما چون من و بقیه بچه‌ها این روزارو گذروندیم و همه یکصدا میگیم استرس سمه هم جسم و هم روح رو ...

مرسی عزیزم ممنونم از محبتت 

چشم ب حرفت گوش میدم دیگع استرسم رو کم میکنم 

من ماه قبل همش تو اینترنت بودم سرچ میکردم 

اما این ماه تا دیشب اصلا ب فکرش نبودم ی دفعه زد ب سرم بی بی بزنم 

و زدم ک الان رنگش خیلی پر رنگتر شده 

فقط از خدا میخوام نخوره تو ذوقم🥲

دعا کن برام 

مرسی عزیزم ممنونم از محبتت چشم ب حرفت گوش میدم دیگع استرسم رو کم میکنم من ماه قبل همش تو اینترنت بود ...

الهی آمین 🤲🌸

ایشالله چند روز دیگه بنویسی از موعدت گذشته خبری نشده و بری آزمایش بتا مثب باشی 🥰

اگه خفیف باشه میشه، اما یکم درصد پایینه زمان بیشتری باید منتظر بمونی، درمان رو شروع کنید بهتره، اگه ...

شوهر من که سر هر چی میگه نه بابا مشکل ندارم اوکی ام و .. 

خودم جوابای  پاپ اسمیر و HPV ام اومد مشکلی نداشتم خداروشکر ومنفی شد، آزمایشای دیگه و تیروئیدو حتی ویتامینام اوکی بود، از طرفی فک نمیکنم تنبلی داشته باشم آخه من اینماه سیکلم 28 روزه شد و امروز بعد از 7 روز خونریزیه طبیعی تموم میشه پریودم.. به این تنبلی میگن ؟ ماه قبلترش فقط چون اولین ماه اقدامم بود 35 روزه شد سیکلم و ماه قبل ترشم 30 روزه بود سیکلم..ولی نمیدونم اون 8 در 6 میلی پلیپ تو رحمم مشکل داره یا نه! حتی 1 سانتم نمیشه. و واقعا شرایط همسرم ناامیدم کرد .. خیلی ناامیدم 

شوهر من که سر هر چی میگه نه بابا مشکل ندارم اوکی ام و .. خودم جوابای پاپ اسمیر و HPV ام اومد مشکلی ...

مشکلات خودت خیلی جدی نیست، به نظرم اگه مشکلی باشه فعلا همسرته، باید بره دنبال درمان حالا یا دارویی یا عمل! برای پولیپ هم دکتر من بهم پیشنهاد داد بردارم با اینکه خیلی ریز بود ولی گفت مانع لانه گزینی تو محدوده پولیپ میشه و شانس بارداری رو میاره پایین، وگرنه به خودی خود و با این ابعاد مشکلی ایجاد نمیکنه، و واقعا هم بعد از برداشتن پولیپ و پاکسازی رحم اولین ماه اقدام باردار شدم، اگه قرار شد همسرت واریکوسل عمل کنه ببین دگترت اگه بهتر میدونه خودتم پولیپت رو بردار که دوره نقاهت و درمانتون یکی شه ایشالله بعد سه چهارماه اقدام کنید بدون مشکل، از بابت تنبلی هم یکم نامنظمی داری تو اقدام معمولا طبیعیه پیش میاد اگه قبلا فیکس بودی الان چند روز جا به جا شدی اما اگه همیشه اینور اونور میشه احتمالا خفیفه، چون تا یه هفته مشکل جدی ای نیست، تنبلی شدید که مثلا یه ماه میشی دوماه نمیشی مشکل ایجاد میکنه

مشکلات خودت خیلی جدی نیست، به نظرم اگه مشکلی باشه فعلا همسرته، باید بره دنبال درمان حالا یا دارویی ی ...

اره اسی جان.. فعلا دکتر نرفتیم برا چک واریکوسلش.. اگه عمل کنه منم ممکنه بردارم پلیپ رو

با یه دکتر دیگه صحبت کردم گفت تنبلی نداری.. تو ماه هایی که استرس و اضطرابت زیاده 2 3 روز عقب میفته طبیعیه این تنبلی نیست..

واقعیتش ناراحتم.. 33 سالم شد امروز چند سال بخاطر شرایط همسرم و خانوادش اقدام نکردم حالام بخاطر اون فک نمیکنم به نتیجه برسم فعلن هااا.. دلم نمیخواد کاری کنم ناامید شدم