2777
2789

سلام من سوالم اینه که برای کاربسته بندی بایدقراردادببندی اخه من اصلا تجربه کارندارم بخاطرهمون میپرسم ممنون میشم بدون شوخی جواب بدین

خدایاشکرت بابت همه چیز

امیدوارم منظورت از این بسته بندی هایی که تبلیغ میکنن میاریم توی خونه وسایل رو و آخرهفته پول میدیم نباشه

چون کلاه برداریه

۳ تا حاجت مهم دارم، خیلی مهم....اگه امضامو دیدی برام ۳ تا صلوات بفرست، از خدا میخوام بحق امام حسین این صلوات هارو درحق آرزوهای خودتم براورده کنه....❤کاربری دومه🤦‍♀️
امیدوارم منظورت از این بسته بندی هایی که تبلیغ میکنن میاریم توی خونه وسایل رو و آخرهفته پول میدیم نب ...

نه توشهرمون یه کارپیداکردم بسته بندی

خدایاشکرت بابت همه چیز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه توشهرمون یه کارپیداکردم بسته بندی

عرفش اینکه قرارداد نمیبندن و سوری همچی رو میبندن . 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
یعنی چی میشه بیشتروواضح ترتوضیح بدین

تو این کارا چون نفرات زود زود عوض میشن قرارداد نمیبندن و هرچی که تو صحبت ها گفته میشه همون باقی میمونه و بسته میشه . بیمه رد میکنه رات یا نه ؟

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد

نه چون شغل ثابت نیست.

به هیچ عنوان اگه ازت سفته و تعهد رسمی خواستن هم نده

در بدترین ما آنقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب‌جویی کند.
تو این کارا چون نفرات زود زود عوض میشن قرارداد نمیبندن و هرچی که تو صحبت ها گفته میشه همون باقی میمو ...

حرفی ازبیمه زده نشدفک کنم نداره

خدایاشکرت بابت همه چیز