2777
2789
عنوان

میز ناهار خوری باید رو فرش باشه یا رو سرامیک؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4030 بازدید | 65 پست
اره فرش بزرگ خونه رو کوچیک نسون میده 

خونه ی بزرگ با ف ش بزرگ هم بزرگه

خونه ی کوچیک بایه قالیچه هم همچنان کوچیکه

این خطای دیده که باعث میشه حس بگیرن آدما ازخونه

زندگیم تشکیل شده از عشقمو پسرم😍😚 وقتی جوابتو نمیدم یعنی باحرفتو خودت حال نکردم😚👌  وقتی ریپلای زدنت ادامه دارمیشه ومن جوابتو نمیدم یعنی حوصله آدمای مثل تورو ندارم وگرنه لعنت به کسی که از تو کم بیاره🤣...وقتی میگم منو ریپ‌نزن یعنی نزن.وقتی باهات محترمانه صحبت میکنم متوجه باش و بفهم که بااااااااید محترمانه جواب بدی وگرنه منم میشم همرنگ خودت. واسه یه کلمه جابه جا ساعتها ریپ میزنه که بگه آره من فهمیده ام.باشه عزیزم تو اصلا آبجی حسین فهمیده بیخیال ما شو.    من همیشه سعی ام بر اینِ دل نشکنم پس توی هر حرفم‌منظوری ندارم و از درِ محبت وارد میشم چون بهترین درِ دنیاست
پیج nasi.deasine  نمیدونم اون واژه لاتین دیزاین چجوری نوشته میشه  ولی این پیج اطلاعات جا ...

تجربه ثابت کرده هر چی به کتف تر باشی موفق تر خاهی شد در هر زمینه ای که باشه 😂                    این اسم لعنتی قرار بود یه چیز دیگه بشه ولی نشد😐      یخورده با همدیگه مهربون باشیم 💚💚 🙏                         وقتی توهین میکنید و تلاش میکنید که بیشعوری خودتون رو ثابت کنید و من بی جواب میزارمش نزارید پای درست بودن حرفتون 🙏💚                                                                    آرزوی قبولی توی کنکور رو دارم و هدیه اش هم کمک به بچه های بهزیستی هست 😍💐🌸😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پایه ی جلویی مبل اگه رو فرش باشه فرشو پرس میکنه که

نمیکنه عزیزم

میتونید تو نت سرچ کنید، من ی پد و یه پلاستیک سیلیکونی گرفتم برای زیر مبل خیلی بهتر میشه رو فرش 

البته اگه فرشت کوچیکه و نمیتونی بخری حتما نباید طبق گفته بقیه باشه، کاریو کن ک دوست داری

من ی مدل گذاشتم رو فرش، از عید بردم مبلارو عقب، پایه رو چسبوندم به درز فرش ولی زیاد فرقی نداره، رو مبل باشه بهتره خیلی کمتر تکون میخوره حین نشستن 

اون جای خودش فرش جای خودش مرد هم جای خودش سوس ماس

😁😁😁😁

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

نمیکنه عزیزم میتونید تو نت سرچ کنید، من ی پد و یه پلاستیک سیلیکونی گرفتم برای زیر مبل خیلی بهتر میش ...

اره دقیقا همینجا درسته

پیش ب سوی لاغری و سلامتی 😊😇قد ۱۶۳ وزن فعلی ۶۹ هدف اول ۶۲ هدف دوم ۵۶ با تکیه بر تلاش🌻۱۷ اردیبهشت:۶۷.۶۰۰🧜‍♀️۲۵ اردیبهشت ۶۶.۵۰۰🧜‍♀️۳۱ اردیبهشت ۶۵.۴۰۰صعود به گروه آبی💙🧜‍♀️۸ خرداد ۶۵.۳۰۰🧜‍♀️۲۹خرداد ۶۴🧜‍♀️
من همون اول گفتم کسی که یه عمر کارش دکوراسیون داخلی بود یبار برام این جیزا رو گفت بحث ندارم باشما.ش ...

ایشون کلا با همه سر جنگ دارن 

ما که در سایه ی خورشید معذب بودیم ،چشممان کور سزاوار همین شب بودیم
اره فرش بزرگ خونه رو کوچیک نسون میده  

اره من خودم دوتا فرش کوچیک رنگ روشن میپسندم یکی زیر مبلا یکی زیر میز نهارخوری . بقیش سرامیک یا سنگ معلوم باشه . خونه روشن و دلباز دیده میشه ارامش داره

ولی برای خونه های اسپرت و سبک مدرن خوبه

ماشالله 🌹

نمیکنه عزیزم میتونید تو نت سرچ کنید، من ی پد و یه پلاستیک سیلیکونی گرفتم برای زیر مبل خیلی بهتر میش ...

فرشم ۱۲ متریه یه مدت گذاشتم پایه  رو روی فرش جا انداخته

ما که در سایه ی خورشید معذب بودیم ،چشممان کور سزاوار همین شب بودیم
من همون اول گفتم کسی که یه عمر کارش دکوراسیون داخلی بود یبار برام این جیزا رو گفت بحث ندارم باشما.ش ...

شما نظرتو بگو ولی نظرتو تحمیل نکن منم از اول نداشتم همچنین 

خودشناسی DNA plus
عزیزم من خودم طراح هستم اگر بتونی میز نهار خوری رو طوری بذاری که زیرش فرش باشه و فضایی که اشغال می ک ...

عزیزم من هنوز ناهار خوری نگرفتم دوتا فرش ۶ متری دارم خونه خودم مرفتم هنوز اما قطعا اپارتمان میریم حالا بنظرت دوتا ۶ متری کم نیس،۹ میگرفتم بهتر نبود؟؟؟

یا یه ۹

پیش ب سوی لاغری و سلامتی 😊😇قد ۱۶۳ وزن فعلی ۶۹ هدف اول ۶۲ هدف دوم ۵۶ با تکیه بر تلاش🌻۱۷ اردیبهشت:۶۷.۶۰۰🧜‍♀️۲۵ اردیبهشت ۶۶.۵۰۰🧜‍♀️۳۱ اردیبهشت ۶۵.۴۰۰صعود به گروه آبی💙🧜‍♀️۸ خرداد ۶۵.۳۰۰🧜‍♀️۲۹خرداد ۶۴🧜‍♀️
اره من خودم دوتا فرش کوچیک رنگ روشن میپسندم یکی زیر مبلا یکی زیر میز نهارخوری . بقیش سرامیک یا سنگ م ...

اره بنظر منم