2777
2789
عنوان

میز ناهار خوری باید رو فرش باشه یا رو سرامیک؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4027 بازدید | 65 پست

فرش کررنو نکردن سلیقه ایه

یکی میگه بیشترخونه فرش باشه و سرامیک یااصلا دیده نشه یا یکم دیده بشه البته از درد دستمالو طی کشیدن روی سرامیکو تمیزکاریاش

یکی میگه نه فرشهای باسایز کوچیک بگیرم بیشتر سرامیکای خونه دیده بشه

برای زیر میزناهارخوری هم همینطور ولی تابوده فرش بوده ازنظر ثابت موندن میزو این حرفاهم فرش بهتره

باز سلیقه صاحب خونه محترم تره

زندگیم تشکیل شده از عشقمو پسرم😍😚 وقتی جوابتو نمیدم یعنی باحرفتو خودت حال نکردم😚👌  وقتی ریپلای زدنت ادامه دارمیشه ومن جوابتو نمیدم یعنی حوصله آدمای مثل تورو ندارم وگرنه لعنت به کسی که از تو کم بیاره🤣...وقتی میگم منو ریپ‌نزن یعنی نزن.وقتی باهات محترمانه صحبت میکنم متوجه باش و بفهم که بااااااااید محترمانه جواب بدی وگرنه منم میشم همرنگ خودت. واسه یه کلمه جابه جا ساعتها ریپ میزنه که بگه آره من فهمیده ام.باشه عزیزم تو اصلا آبجی حسین فهمیده بیخیال ما شو.    من همیشه سعی ام بر اینِ دل نشکنم پس توی هر حرفم‌منظوری ندارم و از درِ محبت وارد میشم چون بهترین درِ دنیاست
من فرش انداختم، جمع میشد، برداشتمش

چرا جنع میشد؟؟

پیش ب سوی لاغری و سلامتی 😊😇قد ۱۶۳ وزن فعلی ۶۹ هدف اول ۶۲ هدف دوم ۵۶ با تکیه بر تلاش🌻۱۷ اردیبهشت:۶۷.۶۰۰🧜‍♀️۲۵ اردیبهشت ۶۶.۵۰۰🧜‍♀️۳۱ اردیبهشت ۶۵.۴۰۰صعود به گروه آبی💙🧜‍♀️۸ خرداد ۶۵.۳۰۰🧜‍♀️۲۹خرداد ۶۴🧜‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیرش موکت بود

اها

پیش ب سوی لاغری و سلامتی 😊😇قد ۱۶۳ وزن فعلی ۶۹ هدف اول ۶۲ هدف دوم ۵۶ با تکیه بر تلاش🌻۱۷ اردیبهشت:۶۷.۶۰۰🧜‍♀️۲۵ اردیبهشت ۶۶.۵۰۰🧜‍♀️۳۱ اردیبهشت ۶۵.۴۰۰صعود به گروه آبی💙🧜‍♀️۸ خرداد ۶۵.۳۰۰🧜‍♀️۲۹خرداد ۶۴🧜‍♀️

یادمه تو یه پیجی که اصول دکوراسیونو میگفت و ایرادای خونه ها رو با عکس نشون میداد نوشته بود فضای میز نهار خوری با مبلمان رو با انداختن فرش مجزا زیرش جدا کنین و فرش بزرگ نباشه و میز نهارخوری نزدیکترین جای مناسبی که دارین نزدیک آشپزخونه باشه

ماشالله 🌹

این دکور غلطه 

تجربه ثابت کرده هر چی به کتف تر باشی موفق تر خاهی شد در هر زمینه ای که باشه 😂                    این اسم لعنتی قرار بود یه چیز دیگه بشه ولی نشد😐      یخورده با همدیگه مهربون باشیم 💚💚 🙏                         وقتی توهین میکنید و تلاش میکنید که بیشعوری خودتون رو ثابت کنید و من بی جواب میزارمش نزارید پای درست بودن حرفتون 🙏💚                                                                    آرزوی قبولی توی کنکور رو دارم و هدیه اش هم کمک به بچه های بهزیستی هست 😍💐🌸😍
تو نت هم سرچ کنی چیدمان مبل و ناهار خوری به ندرت زیر ناهار خوری فرش هست. مگر اینکه نقشه و فضای خونه ...

تو نت که اکثر دیزاینها مال خونه های بالای 200متره

یه آدم چجوری میتونه دیزاین خونه 70.80متری رو با 300متری فیکس کنه و ازاون الگو بگیره

زندگیم تشکیل شده از عشقمو پسرم😍😚 وقتی جوابتو نمیدم یعنی باحرفتو خودت حال نکردم😚👌  وقتی ریپلای زدنت ادامه دارمیشه ومن جوابتو نمیدم یعنی حوصله آدمای مثل تورو ندارم وگرنه لعنت به کسی که از تو کم بیاره🤣...وقتی میگم منو ریپ‌نزن یعنی نزن.وقتی باهات محترمانه صحبت میکنم متوجه باش و بفهم که بااااااااید محترمانه جواب بدی وگرنه منم میشم همرنگ خودت. واسه یه کلمه جابه جا ساعتها ریپ میزنه که بگه آره من فهمیده ام.باشه عزیزم تو اصلا آبجی حسین فهمیده بیخیال ما شو.    من همیشه سعی ام بر اینِ دل نشکنم پس توی هر حرفم‌منظوری ندارم و از درِ محبت وارد میشم چون بهترین درِ دنیاست
یادمه تو یه پیجی که اصول دکوراسیونو میگفت و ایرادای خونه ها رو با عکس نشون میداد نوشته بود فضای میز ...

اره فرش بزرگ خونه رو کوچیک نسون میده 

اها

پیج nasi.deasine 

نمیدونم اون واژه لاتین دیزاین چجوری نوشته میشه 

ولی این پیج اطلاعات جالبی بهت میده

تجربه ثابت کرده هر چی به کتف تر باشی موفق تر خاهی شد در هر زمینه ای که باشه 😂                    این اسم لعنتی قرار بود یه چیز دیگه بشه ولی نشد😐      یخورده با همدیگه مهربون باشیم 💚💚 🙏                         وقتی توهین میکنید و تلاش میکنید که بیشعوری خودتون رو ثابت کنید و من بی جواب میزارمش نزارید پای درست بودن حرفتون 🙏💚                                                                    آرزوی قبولی توی کنکور رو دارم و هدیه اش هم کمک به بچه های بهزیستی هست 😍💐🌸😍
این چرت پرتا نزار برو چند تا مطلب دکوراسیون بخون

من همون اول گفتم کسی که یه عمر کارش دکوراسیون داخلی بود یبار برام این جیزا رو گفت

بحث ندارم باشما.شما انگار دعوا داری 

روز خوب و پر آرامشی داشته باشی 

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
پیج nasi.deasine  نمیدونم اون واژه لاتین دیزاین چجوری نوشته میشه  ولی این پیج اطلاعات جا ...

مرسی عزیزم