2777
2789

دو سه روزه حالم بده دیشب خیلی عجیب یهو گردنم درد گرفت و دیگه ول نکرد قبلش گفتن بریم باغ خاله ی همسرم منم یا مادر شوهر و پدر شوهر رفتم

تو باغ هم به همسرم ابراز کردم گردن درد دارم اما چون با ماشین پدر شوهرم بودیم و اگه با ماشینشون برمیگشتیم بدون وسیله میشدن به خودم اجازه ندادم بخوام اینکارو بکنم خلاصه ساعت ۱ شب رسیدیم خونه همسرم میدونست مادر و پدرم خواب هستن گفت بیا خونه خودمون نخوای وسط شب مامانت و بیدار کنی (هرچند که بیدار هم نمیشد برای من‌کاری بکنه  سابقه داشتم.....)همون موقع من به مامانم پیام دادم که حالم خوب نیست و ساعت ۷ میام خونه 

من رفتم منزل همسرم بنده خدا مادر شوهرم تا نیم ساعتی گردنم رو ماساژ میداد و پماد میزد بعدشم همسرم تا ساعت ۳ و ۴ با کیسه آب بالا سرم بود میخوام ببینید اوج حال بدم رو.....

بعد از اون ساعت ۴ دیدم مامانم داره زنگ میزنه ک آره تو به کی گفتی من‌نمیام خونه؟گفتم پیام دادم ک حالم خوب نبود گفت ساعت ۱ پیام دادی وقت پیام دادنه ؟ گفتم همون موقع رسیدیم ک گفتن بمونم نیام بیدارت کنم ....گوشی و روم قطع کرد🥺پیام دادم توضیح دادم ک فقط نمیخواستم بد خوابت کنم اما بازم گفت تو باید بگی اشتباه کردم ساعت ۱ وقت پیام دادن نیست!!! با همه ی این اوصاف یک کلمه نپرسید حالت چطوره؟ خوبی؟  خیلی درد داری ؟

هیچی!حتی یک کلمه هم‌نپرسید

البته قابل ذکره ک پدر و مادرم در حال جدایی هستن 

میوتی میم🐈یه تعلیقی بیچاره😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخت نگیر بگذر مامانتم مطمئنا تا دیر وقت منتظرت بوده و عصبی شده از یه طرف دیگه داره جدا میشه خودش درگیری هایی داره اهمیت نده چند وقت دیگه میری خونه خودتو دیگه این حرفا هم نیست

ولشکن دوران عقد‌کلا اینجور بحثا با خانواده زیاد پیش میاد مامانتم خودش الان ذهنش درگیره 

ایشالله زودتر میری خونه ی خودت مستقل میشی 

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
سخت نگیر بگذر مامانتم مطمئنا تا دیر وقت منتظرت بوده و عصبی شده از یه طرف دیگه داره جدا میشه خودش درگ ...

خدای بالا سرم شاهده من سخت نمیگیرم من پر دردم از خیانتش از زندگی ک خراب کرد از خانواده ای ک ازمون گرفت ولی بازم دوستش دارم و بهش احترام میزارم ولی مگه منم تا کی میکشم؟  آخه به پای کدوم گناه نباید مهر مادری داشته باشم به پاس کدوم گناه ؟

تو عقد طبیعیه‌.واسه منم خیلی پیش اومده.مادره بهش حق بده ‌مادرشوهر یا شوهرت دغدغه ها و دل نگرانیای یه ...

من حق میدم ولی کی بمن حق بده؟  اون مادره ۴۰ و خورده ای سالشه نباید دختر جوون تازه عقدیش رو ک با هزار مکافات خودشو زنده نگه داشته درک کنه 

همه اینا طبیعی و گذراست.قدرشو بدون.مادر منم خیلییی بهم گیر میداد بحث و گریه داشتم باهاش.الان حاضرم همه چیمو بدم فقط یه بار دیگه زنگ بزنه بگه کجایی چرا دیر کردی.دختر که تا دیر وقت بیرون نمیمونه😭

الهی😔حق داری خب عزیزم ولی شاید از جای دیگه ناراحت بوده سرتوخالی کرده شایدم احساس کرده برای اینکه می ...

چی بگم ک هرچی بگم یجا دیگه میزنه بیرون😞

ولشکن دوران عقد‌کلا اینجور بحثا با خانواده زیاد پیش میاد مامانتم خودش الان ذهنش درگیره  ایشالل ...

مممنونم از دعای خیرت