2777
2789

با خانواده شوهرم یه ساختمونیم مادرشوهرم  شوهرم رو یاد میده اینم میاد منو اذیت میکنه . ما دعوا مون شد شوهرم یاد میدن اینم میگه بیا جدا شیم ‌. خیلی با هم دعوا میکنیم ‌ بیشتر به خاطر خانوادش دعوا میکردم . رو مون بهم باز شد الانم میگه نمیخام باهات زندگی کنم وسایلاتو جمع کن برو . مامانش یادش میده . یه بار اتفاقی شنیدم  مادرش یادش میداد .  چیکارکنم بنظرتون . طلاها رو هم برده داده به مامانش  ۲رسال ازواج کردم . میگه جدا شیم . منو اذیت میکنه . 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ولش کن فایل های دکتر حبشی گوش بده عالی میشه زندگیت

این عزیزم الان که داری امضا مو می خونی برا خوشبختیم یه صلوات یا یا ایات کرسی بخون اگه خوندی بهم بگو منم برات می خونم🥰من ان دختر نبستم که وقتی که خیابون راه میرم میگن این با من بوده من ان دختری هستم وقتی تو خیابون راه میرم میگن کاش مال من بود😍

بحث نکن باهاش اصلا .سیاست داشته باش همش باهاش بخند بعضی جاها از مادرش تعریف کن . آرایش کن خوش تیپ بگرد تو خونه تا خواست بحث کنه یا دعوا کنه ساکت باش هیچی نگو بعد شوخی کن باهاش همش پیام دوست دارم بده قربون صدقه اش برو همش بگو عاشقشی بزار کم کم که آدم شد و رامت شد بعد ادبش کن فعلا اینطوری سر کن 

قربان وفای سگ ♥️

خب چرا سر خونوادش دعوا‌ میکنی وقتی  میبینی  کاری میکنن دعواتون شه تا جایی ک میتونی جلو دعوا رو بگیر  حتی شوهرت خواست دعوا کنه تو ارومش کن 

برا الانت  تا جایی ک‌میتونی بحث نکن باهاش

بشین ۱۰۰۰ تا ذکر  یا ودود  بخون  رو آب  اب رو بره همسرت بخوره  و ارامشخودتو حفظ کن 

ذکر یا ودود معجزه میکنه هر روز هر چند تا تونستی بخون    فوتم نونی رو خوردنی میشه اما رو چیزی بخونیکه  خوردنی باشه همسرت بخوره هم خوبه 

از کجا بگیرم 

از گوکل سرچ کن دانلود کن اگه نشد شمارت بده شخصی برات می فرستم 

این عزیزم الان که داری امضا مو می خونی برا خوشبختیم یه صلوات یا یا ایات کرسی بخون اگه خوندی بهم بگو منم برات می خونم🥰من ان دختر نبستم که وقتی که خیابون راه میرم میگن این با من بوده من ان دختری هستم وقتی تو خیابون راه میرم میگن کاش مال من بود😍

سعی کن این یسالی ک اونجایی بد مادرشوهرتو پیش شوهرت نگی، ببینه طرفدارش هستی وقتی پشت سر تو پیشش حرف میزنن تو دلش میگه اون همیشه خیرخواه اینا بوده پس حرف اینا درست نیس، دو اینکه دهن ب دهن شوهرت نزار وقتی نمیخای طلاق بگیری این یسال رو چیزی نگو بش ک باعث دوا بشه، سه اینکه فایلهای اساتیدی ک راجب سیاست های خانم هاست گوش کن

ثمین به معنی گرانبها، قیمتی💎