2777
2789

خونه من ترکیبش طوسی زده الان میخوام سرویس چوب مثل کنسول و میز تی وی و اینا بگیرم اما نمیدونم چ رنگی بگیرم 

دو حالت داره یا سفید طلایی بگیرم مبل هامو یه کاناپه طوسی پر رنگ بقیه طوسی کمرنگ با کوسن های زرد طوسی

حالت دومم اینکه سرویس مشکی نقره ای یه کاناپه مشکی بقیه طوسی با کوسن های ترکیبی زرد و طوسی مشکی 

الان عکس خونه با مدلی ک انتخاب کردمو میزارم نظر بدید 

🥰 ممنون میشم واسه اینکه زودتر بریم سر خونه زندگیمون دعا کنید برامون 🙏هیچوقت به خدا نگو مشکل بزرگی دارم... به مشکلات بگو خدای بزرگی دارم... :)

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزنید رو عکس واضح بشه 

🥰 ممنون میشم واسه اینکه زودتر بریم سر خونه زندگیمون دعا کنید برامون 🙏هیچوقت به خدا نگو مشکل بزرگی دارم... به مشکلات بگو خدای بزرگی دارم... :)
عزیزم فرشت چند متریه؟

این چهاره بقیه 9 خالیه اطرافش فعلا چیزی نزاشتیم

رنگ فرش اصلا جور نیست 

بعدش طلایی و طوسی و زرد باهم نمیخونه برا میز 

باید میز تلویزیون سفید بگیری

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
رنگ فرش اصلا جور نیست  بعدش طلایی و طوسی و زرد باهم نمیخونه برا میز  باید میز تلویزیون س ...

چرا فرشمم طوسیه سته خونه اس تو عکس واضح نیست میز سفید خب پایه هاش چ رنگی باشه سفید با طلایی جوره با نقره ای بی روحه 

من بودم از این میز تی وی های جدید ک حالت چوب هستن و سورمه ای هستن برمیداشتم قهوه ای ب خونت نمیاد سفی ...

عکس دارید ببینم چه جوریه