2777
2789

تا حالا شوهرتون جلوی شما این کارو انجام داده؟؟ عکس العمل شما چی بوده؟؟عکس العمل شوهرتون چی بوده؟؟ از چشمتون افتاده شوهرتون؟من شوهرم از چشمم افتاد سر این حرکت ولی ب روش نزدم ک شنیدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣بی خیال بنده خدا یه باد داده دیگه اره خیلی اتفاق افتاده منم فقط خندیدم و سر به سرش گذاشتم

میشه دعا کنید دختر کوچولومو سالم بغلم بگیرم و بتونم خوب و صالح تربیتش کنم❤ماهنی کوچولوی مامان🦋💗خدا می دونه چقدر منتظرم تا تو بغلم بگیرمت و عطرتو حس کنم  

منم بدم میاد:/

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

نه غیر عمدی

اگه در حد یا بار باشه یا مثلا تو خوابی چیزی باشه ممکنه برای هر کسی پیش بیاد اما اگر عادت کنه که خیلی بده

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...

از چشمت افتاد ؟؟   بدبخت مردا. 

خبر داری شوهرت دستشویی هم میره؟ اذیت نمیشی؟ 

اگه عمدی بوده و بدت اومده بهش بگو دیگه تکرار نمیکنه. اگه سهوی بوده هم که دست خودش نبوده که. برای شمام ممکنه پیش بیاد