2777
2789

اول همه ان شاالله همه نی نی ها سالم باشن و صالح .من هفته ای ۱۵ و ۵روزم رفتم سونو گفتن پسره حالا خودم شک دارم . و اینک من الان رفتم ۵ماه و نی نی تکون نمیخوره اصلن . و حس خاصی هم مث بارداری ندارم .  به هیچی چیکار کنم 

یک بار زندگی میکنیم پس سعی کنیم غصه نخوریم.حسود نباشیم.آینه باشیم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه چیز شیرین بخور و روی پهلوی چپ بخواب ببین تکون میخوره ؟  اگه کمه حرکاتش برو بیمارستان

اصلن کلن  تا حالا حرکتی ازش احساس نکردم چاق هم نیستم بگم  بخاطر چربیه بچه اولمو  زودتر اینا حرکت کرده

۵ ماه خیلیه که تا حالا حرکت شو حس نکردی. زیر نظر دکتری که هستی بگو صدای قلب شو برات بذاره

صدای قلب اینام شنیدم. ازش تا هفته ۱۵ نیم سونو رفتم بعد اونم با این دستگا معمولیا صدای قلب شنیدم گفتن همه چی خوبه . منظور من  دخترم از ۴ماهگی حرکتاشو حس کردم ولی اینو نمیکنم 

شاید ارومه خوب. نگران نباش

سونو توو ۱۵ هفته احتمال اشتباه داره . سونو معمولی بود  

سونو توو ۱۵ هفته احتمال اشتباه داره . سونو معمولی بود  

اونکه مهم نیست. سلامتی بچه مهمه. من خودم تا ۵ ماهگی از دکتر نپرسیدم جنسیت بچه چیه. اخرش همه فکر میکردن میدونم و دروع میگم . بخاطر اسمشم بود و مجبور شدم پزسیدم