2777
2789
عنوان

بارداری سوم

514 بازدید | 16 پست

سلام دوستان. لطفا کار به بعد شرعی قضیه نداشته باشید. من تا دیر نشده باید تصمیم بگیرم. همین الانش هم دیر شده. من یک دختر پنج ساله و یک پسر سیزده ماهه دارم. خودم هم درگیر ناراحتی  افسردگی هستم. اصلا حوصله پسرم  رو هم ندارم. نو پا هست و مادرانی که بچه نو پا دارن می دونن من چی می کشم. حالا از بخت بد ناخواسته باردارم. حتی قرص اورژانسی هم خوردم اما شدم. از لحاظ مالی هم هیچ مشکلی ندارم. فقط لا مصب افسردگیم خستم کرده و داشتن بچه کوچک. می ترسم سومی رو توان نگهداری نداشته باشم. شب و روزم گریه شده. شما جای من بودین سقط می کردین یا نگه می داشتید؟ 

البته فردا از روانپزشک  وقت گرفتم ببینم چی می گه

مامان هلن و هادی و حامی 

وای حق دارییییییی من پسرم 11 ماهشه منو ترکونده پوکیدم دیگه واقعا . افسردگیت درمان کن اگه بچه رو نگه داشتی ی راه حلی براش پیدا کن

تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگه میداشتم صد در صد من پنج ماه پیش جای شما بودم نگهداشتم خدارو شکر گناه مرتکب نشدم 

خود عذاب وجدان و گناه بعد سقط افسردگی شما رو بیشتر میکنه توکل کنید به خدا و توسل کنید به صاحب این ماه ان شا الله به زودی زود خوب میشین قدم گوگولی مبارک باشه ان شا الله 

وای حق دارییییییی من پسرم 11 ماهشه منو ترکونده پوکیدم دیگه واقعا . افسردگیت درمان کن اگه بچه رو نگه ...

حس می کنم از وقتی پسرم نو پا شده بیشتر افسرده شدم. قبلش خیلی بهتر بودم.

مامان هلن و هادی و حامی 

عزیزمالان نمیدونم چی بگم فقط امیدوارم بهترین تصمیم رو برای خودت پ بچه هات بگیری 😍 

هر تصمیمی که گرفتی انشاالله خدا کمکت میکنه و درهیچ شرایطی خودتو مقصر ندون و سرزنش نکن 

حس می کنم از وقتی پسرم نو پا شده بیشتر افسرده شدم. قبلش خیلی بهتر بودم.

من اولش خیلی افسرده بودم الان کم کم دارم بهتر میشم

مثلا دیگ تلاش نمیکنم همهههه جارو تمیز کنم گاهی بچمو میدم شوهرم با خیال راحت میرم بیرون گاهی تنهایی قدم میزنم  شبا بیرون میریم حتی شده با ماشین ی دور بزنیم

تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪

منم سومی باردارم دوهفته دیگه دنیا میاد 

پسر 5ساله دختر 3ساله دارم

من خودم خواستم ولی اوایل بارداری افسردگی گرفتم، خداروشکر درمان شد 

من میگم نگهش دار

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
منم سومی باردارم دوهفته دیگه دنیا میاد  پسر 5ساله دختر 3ساله دارم من خودم خواستم ولی اوایل با ...

به سلامتی انشالله

من اگه پسرم این قدر کوچولو نبود شاید راخت تر کنار می اومدم 

جنسیت بچه سومت چیه؟

مامان هلن و هادی و حامی 
به سلامتی انشالله من اگه پسرم این قدر کوچولو نبود شاید راخت تر کنار می اومدم  جنسیت بچه سومت ...

سلامت باشی عزیزم ممنون

پسره،

تا دنیا بیاد پسرت بزرگ میشه 

برا منم اختلاف اولی دومی کم بود 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)

عزيزم ما هر نظري بديم از جنبه خودمون فكر كرديم، اين شما هستين كه بهتر از هركسي ميتونين بسنجين.. من خودم هميشه دوست داشتم يا سه تا بچه داشته باشم يا نداشته باشم.

و الان كه ٣٤ سالمه بچه ندارم چون كلا بچه نميخواييم ولي اگر جاي شما بودم كه دوتا بچه داشتم حتما سومي رو نگه ميداشتم ولي يه كمكي براي خونه و به پرستار هم براي رسيدگي به بچه هاي كوچيك ميگرفتم كه شغل و تفريحات شخصي خودم رو تحت تاثير قرار نده