2777
2789

تا دو قرون پول میاد دستم 

بدو بدو خیابون 

میرم لباس میخرم برا خودمو بیشتر برا دخترم

چیزاییم کخ خیلی نیاز نیست...

همش میخام خودمو کنترل کنم پس انداز کنمباز میرم خیابون جو زده میشم نمیتونم....

چیکار کنم 😭

میخرم میام خونه میبینم همچی هم واجب نبوده خریدنش

مثلا با پولی که میدم میخرم کلی دکوری میتونم بخرم یا رنگ مو انچنانی بذارم یا حتی جمع کنم قشنگ میتونم ی پلاک طلایی چیزی براش بخرم

منم هرچیم میخرم بدتر انگار هیچی ندارم😐😂

🚫لایک نکن🚫 ( لایک=پنچری)                                خدا که فقط متعلق به ادم های خوب نیست، خدا،خدای ادم های خلاف کارم هست.                         

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به این فکر کن که لباس خریدن اونم وقتی نیاز نداری ته بی کلاسیه  یه خانومی که لولش بالاس فقط موق ...

😭

هی میکم ینی بچم شیک پوش‌باشه یبار ک لباس شسته بشه ب چشمم دیگ شیک نمیاد 

مانتو هم همینطور😤

😭 هی میکم ینی بچم شیک پوش‌باشه یبار ک لباس شسته بشه ب چشمم دیگ شیک نمیاد  مانتو هم همینطور😤

شیک پوشی که به تعداد لباس نیست 

لباس برند و خوب و گرون بخر اما محدود 

بذار دخترت هم به این سبک زندگی عادت کنه

حال متکلم از کلامش پیداست... :) 

منم اینطوری بودم یه قلک گرفتم و پول میومد دستم یکم برانیازم بر میداشتم بقیه شو میریختم اون تو 

باور کن با قلک تا حالا ۱۵ میلیون جمع کردم تقریبا یک سالو نیمه

نام کاربریم یهو شد سواستفاده نکنین لطفا🙃

ما خونه وماشین داریم و پس انداز نمیکنم دنیا دوروزه چرا از این خوشی های کوچیک بگزرم من تا پول دستم بیاد باهاش عروسک خرسی ولباس و وسایل آرایشی و مانتو می خرم اگه ازش موند رستوران و کافه با دوستام