2777
2789
عنوان

پشتِ سرِ معلمان

279 بازدید | 21 پست

پشتِ سرِ معلمان،

سال‌های سال حرف زدیم

تعطیل و تعطیل و...

تا این‌که:

در غیابِ کلاس‌های حضوری؛

• ناخنِ دخترانمان سه سانتی شد

• برای موهای پسرانمان کِش خریدیم

• قرارهای بی‌شمارِ خیابانی شکل گرفت

• نظم و انضباطِ فردی در فرزندانمان مُرد

• کودکانمان خواندن و نوشتن را فراموش کردند

• مهارت‌های ارتباطی فرزندانِ‌مان، تحلیل رفت

• با کاهشِ تاب‌آوری،حرمت‌های خانواده فروریخت

• شوق و شورِنوجوانان جایش را به افسردگی داد

• پدران و مادرانِ دکتر، مهندس و تحصیل‌کرده

که با معلمان همانندِ نوکرانِ ضعیفِ فرزندانشان رفتار می‌کردند، در آموزشِ تنها فرزندشان

درمانده و ناتوان شدند

• همه‌ی خانه به مدرسه و همه‌ی افرادِ خانه به معلمانِ خصوصی و تمام‌وقتِ فرزندانشان تبدیل شدند اما موفق به آموزشِ صحیح

و همه جانبه‌ی حتی تک فرزند خود نشدند

• کنترل، آموزش و تربیتِ 40 دانش آموز

با ویژگی‌های فردیِ متفاوت

در تمامِ روزهای یک سالِ تحصیلی

با کم‌ترین امکانات توسطِ یک معلم،

برای خانواده‌ها به معمای تحسین برانگیزی تبدیل شد

*برای درکِ پایگاهِ اجتماعیِ برخی مشاغل*

*مثل: معلمی،*

*ملّت‌ها گاه،*

*هزینه‌های بسیار سنگینی باید بپردازند...*

*تقدیم به معلمان سرزمینم  *

یذرع اغراق نکردی بنظرت

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اون ناظم نبود حواسش به کش موی پسران و ناخن دخترا بود آیا؟

البته احترام معلمها هم واجب...‌.

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
😕😕 معلم ناخن بچه ها رو میگرفته یا موهاشون مرتب میکرده؟.‌. معلم ها هم مثل هرکسی که یه شغلی داره و ...

وقتی کلاسا مجازی شد مجبور نبودن کوتاه کنن 

و این شد عادتشون 

من چن نمونه تو فامیل دیدم تو سن کم

🐣ی افسانه هست که میـگه:شاید عشق همون حسیـه که قـ♥لبهاتونو با هم عوض میکنید، بیقرار میشین برای همینه که بدون هم حس بدی دارین چون بدن میخواد قـ❤لب اصلیش کنارش باشه...به نظرم این قشنگترین تعریفِ عشقه🐣دوسـℒℴνℯـت دارمـــــ🐣دوریم از هم ولی من چطوری میفهمم تو دلت چی میگذره انگار ی طناب از قـ❤لبت به قـ❤لبم وصله...دوسش دارم میدونی چرا؟ چون وقتی ناراحتش میکنم،خودم بیشتر ناراحت میشم،وقتی ازش دور میشم خودم بیشتر احساس تنهایی میکنم.وقتی دلتنگشم دنیای خودم تاریکتر میشه نمیدونم چجوری امد وسط زندگیم،اما شد،تموم وجودِ من❤🐣 دوست داشتن اینکه وقتی میدونه رو چیزی حساسی یا از کاری بدت میاد حواسش هست که ناراحتت نکنه...🐣goftino.com/c/EcZL9x                                                                                                                                  

تو ایران معلم های دهه شصت و هفتاد قشنگ نیمه اشون مشکلات روانی داشتن و با بچه ها بد رفتاری میکردن و میترسوندنشون و اعتماد بنفسشون له میکردن همین چند روز پیش خوبه دیدی که موهای پسربچه های چطوری اون ناظم می‌چید اینها بیمارن خانم نباید معلم باشن

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

🥰🥰🥰🥰

من الان با دهن روزه دانش آموزانمو آوردم خونه داشتم رو پروژه جابر کار میکردیم تموم شد و فرستادیم،

همش با عشق هست 

امیدوارم بچه های این سرزمین به چیزی که حقشون هست برسن.

از شما هم ممنونم ،خیلی مهربونی ❤️❤️❤️❤️

وقتی کلاسا مجازی شد مجبور نبودن کوتاه کنن  و این شد عادتشون  من چن نمونه تو فامیل دیدم

خب ربطی به معلم نداشته بی نظمی خود خانواده بوده ما مدرسه برن نرن باید مرتب باشن بجه هامون

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

فقط اونجایی که گفتید معلم ۴۰ نفر رو تو کلاس نگه میداره اما مادر پدر ها نتونستن 😏😏

معلمی که این متن رو قبول میکنه و انقدر بی منطقه واقعا لایق بی احترامیه چون  هیچی یاد نگرفته 

دکتر روزی چند نفر رو معاینه میکنه اما بقیه مردم یه نفر هم نمیتونن 

نانوا چند صدتا نون میپزه اما مردم عادی اکثرشون یه نون هن نمیتونن تو خونه بزنن 

و معلم هم پول میگیره و وظیفه داره کارشو  انجام بده گرچه چه انلاین چه حضوری هم کلاس خصوصی یا پدر و مادر به معلم سرکلاس کمک می‌کنند 

فعلا خودتون یه بیو خفن تصور کنید تا یه چیزی به ذهنم برسه     

تربیتو خوب اومدی 😏 بعدشم موی بلند برا پسر مگه عیبه ؟! والا ما که تو مدارس دولتی بودیم حضوری هم بودیم چیزی یاد نمیدادن نصف بیشترشون ، به زور کلاس بیرون و کمک درسی میخوندیم ، حالا اینکه چقدر روح و روان داغون میکردن بماند ، البتع معلمای خوبی هم داشتیم تک و توک که ایشالا همیشه سلامت باشن هرجا هستن

کورد💪

یکم زیادی شلوغش کردی! 

من ندیدم تواطرافیان که بچه مدرسه ای ها چنین رفتارهایی داشته باشن چه تودوران مدرسه وچه غیر ازاون همه ی اینا مربوط به تربیت خانوادگیه! 

درسته معلما خیلی زحمت کشن ولی باوجود مدارس آنلاین همه ی آموزش به دوش خانواده هاست! 

معلما همیشه از خود راضی هستن و فکر میکنن ک خانواده ها هیچی نمیفهمن.بقیه هم سرکار میرن.به بچه هاشون درس میدن.حتا الانم ک بچه میره بازم توی خونه کمک میشه.این چ متن حق ب جانب و از خودراضی هست.هر کی کاری میکنه حقوقشو میگیره.اگ درس دادن و دوس دارین ک منت نداره.دوست ندارین لطفا درس ندیدن چون واقعا بعضی معلما عقده ای هستن

دارم از زلف سیاهش گلہ،چندان ک مپرس....