2777
2789
عنوان

کاپ قاعدگی خریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 50 پست

حس نمیشه تو بدن؟

بعد سایز چند مناسبه؟

زایمان نداشتم

(مردوک) او را بدون جنگ و نبرد به درون شواَنّهَ (=بابل) وارد کرد. او شهرش، بابل را از سختی رهانید. او (=مردوک) نبونئید، شاهی را که از او نمی‌هراسید، در دستش (=دست کورش) نهاد.همۀ مردم تین تیر (=بابل)، تمامی سرزمین‌های سومر و اَکَد، بزرگان و فرمانداران در برابرش کرنش کردند (و) بر پاهایش بوسه زدند، از پادشاهی او شادمان گشتند (و) چهره‌هایشان درخشان شد.مردوک سروری که با یاری‌اش به مردگان زندگی‌بخشید (و) آن که همه را از سختی و دشواری رهانید، آنان او را به شادی ستایش کردند و نامش را ستودند.منم کوروش،شاه جهان، شاه بزرگ، شاه نیرومند، شاه بابل، شاه سومر و اَکَد، شاه چهار گوشۀ جهان.پسر کمبوجیه، شاه بزرگ، شاه شهر انشان، نوۀ کورش، شاه بزرگ، شا[ه شهر] انشان، از نسل چیش پیش، شاه بزرگ، شاه شهر انشان.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

می‌ترسیم زمان خروج خون بریزه بیرون ولی نزاشتم تا هشت ساعت 4ساعت شد خیلی آروم کشیدم بیرون راحت خالی ک ...

من نمیفهمم چی میگی 

چطوری هس عکس بده

این اسمو گذاشتم صرفا جهت خندت 😉
من احساس میکنم یه چیزی ...استخفرولا😁 اونجا باشه خیلی رومخه😩😕 حس نمیشه ؟

من همین الان داخلم دارمش🤣🤣 و واقعا هیچی نمیفهمی

یادت میره پریودی

به جای خوندن تاپیک های بی محتوای نینی سایت تاپیک "من خودم را دوست دارم" از بانو آرتمیس رو حتما بخونین.   ..                                                                                 اگر تنبلی تخمدان دارید این پیج رو در اینستاگرام ببینید: niloufarpcossupport                                                 همچنین این تاپیک رو از کاربر funlife:                             بچه های تنبلی تخمدان بیاین تاپیک رو پربازدید کنین
من احساس میکنم یه چیزی ...استخفرولا😁 اونجا باشه خیلی رومخه😩😕 حس نمیشه ؟

اصلا احساس نمیشه، چند ساله دارم استفاده میکنم، عالیه 

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

و مزیتش که هیج جا در موردش گفته نشده بود  اینه که هر دفعه میری دسشویی خیلی ببخشید توضیح میدم دیگه زمان شستن خودت اون خون آبه ها رو نمیبینی یعنی مثل زمانی هستی که پریود نیستی و استرس کثیفی سرویس بهداشتی نداری مخصوصا مهمونی

و دیگه کثیف کاری تعویض نوار و زباله اینا نداری

من همین الان داخلم دارمش🤣🤣 و واقعا هیچی نمیفهمی یادت میره پریودی

دقیقا، اینقدر خوب و راحته که همش میگی ای کاش زودتر شناخته بودمش و اینهمه سال عذاب نمیکشیدم 

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.