2777
2789
عنوان

بیاین از تجربتون بگین😵

98 بازدید | 6 پست

با بچه ای که اصلان حرف گوش نمیده بی محلی درستش میکنه به نظرتون 

5سالشه 

تا حالا خیلی محترمانه باهاش حرف زدم ولی نمیخواد کار درست انجام بده 

بهت توصیه میکنم باهاش زیاد بازی کن و توی بازی خیلی از مسائل رو بهش یاد بده من این ترفند رو انجام میدم و واقعا جواب میده 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهت توصیه میکنم باهاش زیاد بازی کن و توی بازی خیلی از مسائل رو بهش یاد بده من این ترفند رو انجام مید ...

خیلی هم باهاش بازی میکنم ولی نه انظبات داره نه وقتی میگم با اون کسی که اذیت میکنه چطوری حرف بزن انجام میده بازم میره خودش خار خفیف میکنه 

این عروسک انگشتی ها رو امروز با دخترم درست کردیم خیلی زمان بر نیست ولی میتونی از زبون همین عروسک ها باهاش حرف بزنی 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

بنظرتون بچه ماهم  درست بشو هست خیلی نگرانم  ببخشید دخترتون چند سالشه

دختر من ۴ سال و نیمش هست وقتی مستقیم چیزی ازش میخوام انجام نمیده ولی غیر مستقیم میگم و سعی میکنه که تغییر کنه 

بچه ها دنیاشون خیلی قشنگ و پاکه به چشم یه بچه بهش نگاه کن و ازش زیاد توقع نداشته باش بزار بچگی کنه چند ساله دیگه دلمون برا ریخت و پاش هاشون تنگ میشه برای جای انگشتاشون روی کابینت ها و آیینه ها 

برای غر زدن هاشون برای قهر و آشتی هاشون