2777
2789

در حدی نیستی که بهت افتخار بدم😏😂

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوای اشنا بشی: باکمال میل.. من فلانی هستم و افتخار همصحبتی با کی رو دارم؟

میخوای اشنا نشی: متاسفم، تمایلی ندارم

اعتقادت رابرای خودت نگه دارو انسانیتت را به تمام دنیانشان بده

آشنا بشم......... در خدمتم

آشنا نشم......... به جدم نیستی در حدم

سلامتى اونى كه برام ٢٤ ساعت كار كرد حقوقم نخاست ميگفت خوشبخت شی خستگيم در ميره ،،،مادر رو میگم. به سلامتی مادر که فرشته روی زمین است

ولی من باشم میگم برو با خواهر و مادر خودت آشنا شو😂😂😂 😐کلا  90 درصد جوابم ب پسرا خواهر و مادره

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

این جمله معمولا برای دوست شدنه و چون اهل این روابط نبودم اصلا شرایط اینکه یکی بخواد اینو بگه رو فراهم نمیکردم ولی مثلا اگه طور دیگه ای میگفت ممکن بود جواب بدم.مثلا اگه مجرد بودمو طرف میگفت خواستم اگه اجازه بدید بیشتر باهاتون آشنا بشم و میدیدم آدم موجهی هست میگفتم خواهش میکنم ولی آشنایی در چه زمینه ای و...

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
آشنا بشم......... در خدمتم آشنا نشم......... به جدم نیستی در حدم

یا خدا همون لحظه اول میگی در خدمتم !! چرا انقد خودتونو بی ارزش نشون میدین !! یکم غرور و شخصیت بد نیس برا یه خانوم !!

با عرض احترام لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن ممنون🙏🌹
یا خدا همون لحظه اول میگی در خدمتم !! چرا انقد خودتونو بی ارزش نشون میدین !! یکم غرور و شخصیت بد نیس ...

حالا کوتاه بیا شما

وقتی فرق جمله شوخی و جدی رو متوجه نشدید

سلامتى اونى كه برام ٢٤ ساعت كار كرد حقوقم نخاست ميگفت خوشبخت شی خستگيم در ميره ،،،مادر رو میگم. به سلامتی مادر که فرشته روی زمین است