2777
2789
عنوان

قهرم با شوهرم خونه بابامم

404 بازدید | 17 پست

اینقدر روزهای سختی دارم میگذرونم که فقط خدا خبر داره

خواستم درد دل کنم باهاتون

همش دعوا همه بدنم یچیزیش شده از بس غصه خوردم و استرس داشتم دیگه نتونستم تحمل کنم 

تو اون خونه پر از استرس و دعوا الانم اینجا با اینکه بابام اینا پشتمن و نمی‌ذارن آب تو دلم تکون بخوره حالم خوب نیست دلم واسه خودم جوونیم زندگیم امید و آرزوهایت که داشتم میسوزه شوهرم بیشعورم  هم میکه شرایط همینه که هست میخوای برگرد نمیخوای تموم به همین راحتی

چقدر بدبختم😭😭😭😭

در نهایت زندگی میرقصد به ساز من😇😇

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر بگم همه چی باورت میشه حوصله داشتی تاپیک های قبلمو بخون

شوهرت علنا میگه من تنوع میخوام نمیتونم فقط با توباشم زنای دیگه دوهم میخوام  خانوادتم خوبن خوب جداشو چه ازاریه؟!!!!میخوای خودتو شکنجه بدی ؟

مابرای رنج بردن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت بردن میگردیم باید پذیرفت تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاییست که میکشیم .
شوهرت علنا میگه من تنوع میخوام نمیتونم فقط با توباشم زنای دیگه دوهم میخوام  خانوادتم خوبن خوب ج ...

واقعا الان دارم خودمو شکنجه میدم😩😭

خوب عمرتو ازسرراه اوردی طلاق بگیر زندگیتو ازنو بساز خدا همیشه پشت بنده هاشه

خیلی میترسم خیلی آخه ازدواج دومم دیگه تاب و توان ندارم

یه روزی به این حرفم میرسی منم مشکل داشتم بحث دعوا قهر کردم رفتم خونه پدرم اونموقع بچع نداشتم کسی پشتم نبود جز مادرم گفت جدا شو حرفشو گوش نکردم چون پدرم پشتم نبود الان یه دختر دارم و میگم خدایا چی میشد اونموقع جدا میشدم جدا شدن الان دیگه برام یه اروزست کع باید به گور ببرم دخترم نمیتونم ول کنم برم بخاطر دخترم باید بسازم