2777
2789

سلام بچه ها😓

من واقعا اینکارو کردم و اون موقع خیلی عصبی بودم احساس می کردم توسط همه دست افتادم و حالمو نفهمیدم اصلا قرار نبود گریه کنم. برعکس من خیلی خیلی عصبانی بودم حتی 4تا لنگه کفشم پرت کردم سمت اون طرف ولی نمیدونم چرا وسط اون همه خشم یهو گریم گرفت، حالا ای کاش فقط فامیل خودمون بودن توی جمع اون روز یه زن و مردشیک و پیک خشک مسن غریبه هم بودن که بعد از این ماجرا بدون اینکه اصل قضیه رو بدونن منو نصیحتم کردن. 

من از اون روز دیگه به حال و احوال خودم هیچ اطمینانی ندارم،همش نگران رفتارمم😣

اصلا دیگه نمیدونم چطور باید با فامیل روبه رو بشم همه شون اون روز یه طوری منو نگاه کردن دیگه فک کنم همشون ازم بدشون میاد 😔

شما بودین در مورد همچین کسی که بااین سن اول کتک میزنه بعد مثل یه بچه 5ساله دهنشو باز میکنه مثل چی عر میزنه چی فکری میکردین؟؟؟؟ 

منکه دیگه نمی تونم خودمو ببخشم آخه این چه کاری بود از طرف دیگه هم ابیه که ریخته شده چطور جمعش کنم؟؟ 

تعداد رای : 10
نظرسنجی
دلتون می سوخت دفعه بعد محلم میزاشتین
6
60%
دیگه رو من یه خط قرمز میکشین
4
40%

سر چی گریه کردی

اگه عاشقین  .... ولی حال دلتون خوب‌نیست....مطمئن‌باشید‌درگیر‌آدم اشتباهی‌شدید:)💞   وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃                                                         

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشکال نداره برای همه ازین مسائل به نحو مختلف اتفاق میفته احتمالا اونروز دلتون خیلی پر بوده ظرف وجود آدم پر میشه دیگه... ولی سعی کنید غسل صبر انجام بدین و با مشاور و فرد مورد اطمینان و عاقل در مورد مسائلتون صحبت کنید تا جلوی این اتفاقات رو بگیرید و شخصیتتون رو در جمع حفظ کنید

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   

راستی در این مورد هم دیگه با اقوام حرف نزنید اگر صحبتش وسط اومد خیلی آروم و مهربانانه بگین دلم پر بود بعضی اوقات دست خود آدم نیست و برای همه پیش میاد و تمام.

دیگه اجازه ندین بیشتر در موردش حرف زده بشه و پای مسایل دیگه باز بشه

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
سر چی گریه کردی

من لکنت زبان دارم س و ز رو نوک زبونی تلفظ میکنم پسر خالم دوهفته بود دست گذاشته بود رو این نقطه ضعفم همش میگفت بگو 3333 منم اون روز سرما خورده روز اول پریودیمم بود، بعد همون روز که جمع فامیلا هم همه جم بود ول کن نبود تازه فامیلم میگفتن خاب بگو دیگه!!، منم طاقتم طاق شد رفتم سمت کفشا چهار فقط اونجا بود همه رو پرت کردم طرفش چون واقعا خیلی رو مخم رفته بود اما این گریه هه 😣😣😣

من لکنت زبان دارم س و ز رو نوک زبونی تلفظ میکنم پسر خالم دوهفته بود دست گذاشته بود رو این نقطه ضعفم ...

وای خب حق داشتی یعنی چی که مسخرت میکرده 

دورت بگردم بهش فکر نکن میگذره همه اینا یادت میره فقط زمان میبره دفعه بعد سعی کن جوابش و بدی 

مثلا بگو مشکل من جسمی ولی شما مشکل شعور داری که منو مسخره میکنی 

بعد اینکه گریه کردی خونواده اون پسره چیزی بهش نگفتن ؟

اگه عاشقین  .... ولی حال دلتون خوب‌نیست....مطمئن‌باشید‌درگیر‌آدم اشتباهی‌شدید:)💞   وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃                                                         
وای خب حق داشتی یعنی چی که مسخرت میکرده  دورت بگردم بهش فکر نکن میگذره همه اینا یادت میره فقط ...

نه اونموقع چیزی نگفتن ولی بعدا من شنیدم مامانش بهش گفته حقت بوده