نیرورنگ مدیر عضویت: 1398/04/19 تعداد پست: 9457 عنوان دوستان اگه در مورد زردی نوزاد تجربه ای دارید بیاید | مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 22 پست دخترم الان نزدیک ۲۵ روزشه.اوایل زردیش ۱۵ بود سه شب زیر دستگاه موند زردیش شد ۹ الان زردیش دوباره ۱۱ شده 😔😔چندبار هم بردمش دکتر ولی خوب نمیشه داخل چشمش زرده.دیگه نمیدونم خودم چی بخورم عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍 1401/02/09 | 14:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیرورنگ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/19 تعداد پست: 9457 نوزاده من الان دو ماهشه و هنوز زردی داره من چی بگم حالا😔 من دارم دق میکنم 😔 عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍
aftab919 عضویت: 1398/12/27 تعداد پست: 3174 دکتر آزمایش تیروئید و عفونت نوشت هر دو خوب بود. الان شیر خشت هم میخوره ولی هنوز زرده. بمیرم ازش ۴ ... فقط نزار ازش خون بگیرنمن پسرم الان تشنج میکنهرفتن دکتر گفت احتمالش هست به خاطر خون هایی که تو نوزادی گرفتن باشه کم خونی شدید داره الان😔من پسرم ۷ ۸ بار گرفتن ازشببر با دستگاه زردیش رو بگیرن
gojira عضویت: 1397/11/11 تعداد پست: 26379 دکتر آزمایش تیروئید و عفونت نوشت هر دو خوب بود. الان شیر خشت هم میخوره ولی هنوز زرده. بمیرم ازش ۴ ... با نظر دکتر بهش شیر خشک بده احتمالا زردیش بخاطر شیر خودته چند روز بده خوب که شد دوبارع شیر خودتو بده خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚 باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
نیرورنگ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/19 تعداد پست: 9457 دکتر قرص نداد؟ قطره ی شیر خشت داد فقط عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍
نیرورنگ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/19 تعداد پست: 9457 فقط نزار ازش خون بگیرن من پسرم الان تشنج میکنه رفتن دکتر گفت احتمالش هست به خاطر خون هایی که تو نو ... ای خدا چه ناراحت کننده.از دختر منم ۴ بار خون گرفتن.کجا با دستگاه میگیرن ؟ عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍
aftab919 عضویت: 1398/12/27 تعداد پست: 3174 ای خدا چه ناراحت کننده. از دختر منم ۴ بار خون گرفتن. کجا با دستگاه میگیرن ؟ من مشهدم نوزادان ابریشم میگیرهبهداشت برید بپرسید ادرس میدنیا تو گوگل
نیرورنگ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/19 تعداد پست: 9457 من مشهدم نوزادان ابریشم میگیره بهداشت برید بپرسید ادرس میدن یا تو گوگل ممنون عزیزم.من کرجم بپرسم ببینم کجا میگیرن عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍
tooska عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 27346 ممنون عزیزم. من کرجم بپرسم ببینم کجا میگیرن من تهرانم مطب دکتر شیخ السلامی تو دیباجی با دستگاه میگیره همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند